Andra Cosmetics

Despre noi

 

Despre noi

Avand in spate know how-ul unui make-up artist si pasiunea pentru beauty, in anul 2010 am pus bazele companiei Andra Cosmetics, un shop online care a strans in portofoliul sau Top 10 branduri de make-up, distribuind: Shadow Shields, Bdellium tools, Konjac sponge, Eve Pearl, Skindinavia, Atelier Paris, Inglot. 

Andra Cosmetics vine in ajutorul make-up artistilor fiind unic distribuitor in Romania al produselor precum: Glamcor hand pallete si Beautyblender.

Urmarind necesitatile pietii, in anul 2014 a devenit  una dintre cele mai importante companii producatoare a unei linii de gene false: Andra's wink-gene banda si One by One- gene individuale. Iar in 2015 a lansat Facechart Pro, un facechart cu hartie speciala care reproduce in mare proportie textura pielii.

Cel mai mare achievement al companiei este producerea genelor false, oferind ogama larga de produse, pentru toate tipurile de ochi si texturi de fire de par. Personalizat pe toate nevoile femeilor: ochi mai migdalati, privire mai patrunzatoare, gene mai lungi, gene mai dese, colturi mai lungi, migdalare naturala, efect dramatic.

Acoperind un target cu varste cuprinse intre 15-45 de ani, 6 personalitati diferite, precum si 16 tipuri de forme de ochi.

Andra Cosmetics este prietena make-up artistilor. Oferind acestora un kit basic de ajutor pentru rezultate spectaculoase.

 

Let’s conquer the world together!  Impreuna oferim femeilor ceea ce mereu si-au dorit: gene mai lungi si privire patrunzatoare, frumusete si perfectiune.

 

 

To Top