Facebook Pixel
Andra Cosmetics

Cum platesc

Detalii plata
Magazinul online www.andracosmectis.ro foloseste pentru tranzactiile online serviciile Raiffeisen Bank/Plationline.ro. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro). Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra..
Detalii plata in rate
Plata prin Cardul de cumparaturi Raiffeisen Bank in 2-12 rate fara dobanda. Profita de optiunea rate lunare fixe, fara dobanda, folosind urmatoarele carduri de cumparaturi: - Raiffeisen Bank Standard - Raiffeisen Bank Vodafone - Raiffeisen Bank eMag - Raiffeisen Bank Gold - Raiffeisen Bank World Cum functioneaza facilitatea "Rate fara dobanda"
1. Alegi ca modalitate de plata “plata in rate fara dobanda prin cardul de cumparaturi Raiffeisen” si alege numarul de rate dorit cuprins intre 2-12 rate
2. Efectuezi plata propriu-zisa
3. Urmaresti in raportul lunar de activitate datele referitoare la rata egala fara dobanda si la rambursare;
4. Rambursezi rata lunara pana la data scadentei, pentru a beneficia de dobanda 0%. Pentru mai multe detalii despre programul Multishop acceseaza acest link (https://www.raiffeisen.ro/persoanefizice/ produsele-noastre/multishop/rate-fara-dobanda/)
Pentru mai multe detalii despre programul Multishop acceseaza acest link (https://www.raiffeisen.ro/persoane- fizice/produsele-noastre/multishop/)
To Top