Facebook Pixel
Andra Cosmetics

Ochi

Desc

Articolele 1-8 din 22

pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă
Pagină
 1. 280,00 RON
  PALETA CONTINE: 30 farduri puternic pigmentate mate 10 farduri puternic pigmentate irizate 3 iluminatoare Oglinda
 2. 25,00 RON
  L.A GIRL PRO PRIMER PENTRU OCHI GEB196 Primer special pentru ploapa care asigura pastrarea machiajului de la ochi intact, un numar mare de ore.
 3. 30,00 RON
  L.A GIRL MARK MY EYES LIQUID EYELINER GLE711 Mark My Eyes este un nou eyeliner lichid, care creeaza perfect linii indraznete si intense. Penul este pe baza de apa si are un varf moale flexibil pentru precizie si control si ofera cantitatea potrivita de culoare.
 4. 21,00 RON
  ANDRA COSMETICS GENE FALSE INDIVIDUALE,,ONE BY ONE,,FARA NOD - MIX Genele One By One sunt genele false individuale mixte, create pentru a obtine un aspect cat mai aproape de cel natural. Fara nod, genele sunt foarte usoare, rezistente la apa si usor de aplicat.
 5. Rating:
  100%
  24,00 RON
  ANDRA COSMETICS GENE FALSE INDIVIDUALE ONE BY ONE FARA NOD - DUBLE MIX Gene false individuale manunchiuri, fara nod, create special pentru a oferi volum dublu fata de manunchiurile obisnuite. Fiecare pachet contine 56 de manunchiuri de calitate superioara. Fiecare manunchi contine 10-12 fire lipite intre ele si foarte usor de aplicat.
 6. 21,00 RON
  ANDRA COSMETICS GENE FALSE INDIVIDUALE ,,ONE BY ONE,, CU NOD - MIX Genele One By One sunt genele false individuale mixte, create pentru a obtine un aspect cat mai aproape de cel natural. Acestea contin smocuri cu fire legate intre ele, printr-un nod foarte mic. Genele sunt foarte usoare, rezistente la apa si usor de aplicat.
 7. 21,00 RON
  ANDRA COSMETICS GENE FALSE ANDRA'S WINK MODEL#10 Gene false tip banda din par sintetic, lucrate 100 % manual.
 8. 21,00 RON
  ANDRA COSMETICS GENE FALSE ANDRA'S WINK MODEL#15 Fabricate 100% din par natural, sunt accesoriul perfect pentru un machiaj complet.
Desc

Articolele 1-8 din 22

pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă
Pagină
To Top