Andra Cosmetics

TOUCH IN SOL

Desc

5 Articole

pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă
 1. 102,00 RON
  TOUCH IN SOL - METALLIST LIQUID FOIL & GLITTER SHADOW DUO (LOTTIE ) Combinând doua texturi diferite, una de glitter lichid si ce-a de-a doua o folie de glitter acest produs reuseste sa surprinda prin complexitate. Glitterul duo ofera o pigmentatie bogata, metalica și o strălucire uimitoare pentru un aspect care va atrage priviri cu adevărat. În cinci nuanțe metalice, cu straluciri de ape - de la aurul palid "Talia" până la arsul bronzului "Eldora" - aceasta este o modalitate ușoară de a vă evidentia și de a creea un look glamour perfect.
 2. Preț special 119,00 RON Preț standard 140,00 RON
  Epuizat din stoc
 3. Preț special 102,00 RON Preț standard 120,00 RON
 4. Preț special 94,00 RON Preț standard 110,00 RON
  TOUCH IN SOL - FEEL LIKE HONEY MOON SKIN BASE Lasati-vă tenul scaldat intr-o baie de miere coreeană strălucitoare. Ideal pentru tenul deshidratat acest produs imbogateste pielea cu extract de miere, fulgi de aur contine de asemenea rosa centifolia si extracte de flori de iasomie - pentru hidratarea, fermitatea si iluminarea tenului. Un primer ce se bucura de beneficiile unui produs de îngrijire a pielii, acesta poate fi folosit singur sau amestecat cu fondul de ten pentru un finisaj radiant .
 5. Preț special 85,00 RON Preț standard 100,00 RON
  TOUCH IN SOL - I’M VERY USEFUL MAKE UP BOOMER Adăugați această cremă de perle in ritualul dvs. de machiaj și - boom - va avea loc o strălucire de neegalat. Dispunând de particule fotosensibile luminoase, acest produs creeaza o pelicula de stralucite a tenului. Venind direct din Seul, inima produselor de "sk-innovation", formula sa conține ulei de argan, lotus, iasomie, trandafir și lavandă pentru a mângâia și a hrăni tenul, lasand o senzatie de piele perfect hidratata si stralucire a tenului.
Desc

5 Articole

pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă
To Top