Andra Cosmetics

App Agenda Mua

ANDRA COSMETICS APP
Prima aplicație din România dedicată make-up artiștilor, ușor de folosit, cu shop online doar la un click distanță și acces rapid la programări. Cu un basic de module necesare oricărui make-up artist, aplicația promite lansarea inclusiv a unor lecții de machiaj. Cele mai noi articole de pe blogul #AndraScrie vor apărea în premieră în aplicație și mai apoi pe alte canale de comunicare.
În plus, aceasta oferă o AGENDĂ DE PROGRAMĂRI ONLINE, ușor de folosit de către makeup artiști sau specialiști din domeniul beauty.

10 motive sa folosesti ANDRA COSMETICS APP:

1 . Shopping rapid, la doar 2-3 clickuri distanta, interfata accesibila
2. Primesti alerta la toate ofertele, prin notificare direct pe telefon.
3. In premiera toate articolele de pe blog vor aparea mai intai pe aplicatie si mai apoi pe retelele de socializare.
4. Poti sa ai acces la stocul de gene pe care il ai, incat sa nu te trezesti ca esti descoperita.
5. Primesti diverse notificari haioase. Doar sa nu uiti sa dai “allow notification”.
6. Agenda cu programari va fi mereu cu tine si nu o sa mai aprobleme de genul “Am uitat agenda acasa, revin eu cu telefon”.
7. Daca cumva iti pierzi telefonul, descarci aplicatia pe altul, intri in contul tau si voila, programarile sunt acolo.
8. Agenda are multe functionalitati precum: introducerea tipului de machiaj, tipului de ochi, a genelor pe care urmeaza sa le folosesti, a datelor de contact, agenda tine evidenta la business-ului pe care il ai, oferind grafice despre munca prestata, ai lista de preferati, dar si lista neagra pentru clientele care nu isi onoreaza programarile. In plus, poti adauga fotografie cu machiajul de proba sau machiajul de inspiratie pentru programarea respectiva.

9. Aplicatia are ca scop sa ajute make-up artistii, dar ea poate fi folosita oricand si de o cosmeticiana, hairstylist sau alta meserie de beauty.
10. Aplicația este disponibilă pe ambele platforme și poate fi descărcată gratuit de aici: http://q.simpapp.ro/a/68

To Top