Ieri a bubuit internetul. Cel putin in lumea de beauty/makeup. Sinziana Iaru si-a anuntat retragerea si ultimele cursuri pe care le mai sustine pana in luna mai. Evident ca stiam. Doar ca pana nu a postat, n-am vrut sa o cred. Nici acum nu cred, de fapt nu vreau sa cred. Wow cate mai aveam de facut impreuna. Dar asta e realitate, Sinziana Iaru se retrage si e timpul sa ne bucuram de trainerul din ea cat mai putem.

Imi aduc aminte si acum de vara lui 2014 cand am vorbit cu Sinziana, acum 5 ani si i-am spus ca vreau sa i tirmit niste gene sa imi spuna parerea ei sincera. I le-am trimis cu emotie. Va recunosc. De atunci, din ziua cand am cucerit-o cu genele mele am construit impreuna o mie de povesti. Am cladit o scoala la Brasov, am plecat in  2 caravane, am mers la zeci de seminarii si masterclassuri, am construit impreuna ca un puzzle, inclusiv prietenia noastra.

De ce se retrage un trainer atat de bun, aflat in toiul succesului?  Poate o sa va raspunda ea singura la aceasta intrebare, sau poate nu. Fiecare e liber sa isi aleaga drumul in viata. Fiecare e liber sa mai spuna si NU unei industrii careia i-ai oferit tot, unei industrii pentru care s-a  consumat ca o lumanare, oferind lumina si stiinta celor din ea.

Desi am vorbit de nenumarate ori, as vrea sa-i transmit si aici 3 ganduri:

Iti multumesc ca imi iubesti genele ca pe propriul tau copil si ca ai crezut in ele inca de la prima purtare.

Iti multumesc pentru ce ai oferit industriei si pentru sutele de ore din sala de curs cand eu stiam ca nu mai poti fizic, dar ai continuat pentru ele.....pentru cursantele tale.

Iti multumesc ca m-ai ales pe mine din zecile de brandurile care te-au curtat.

Iti multumesc ca vom fi mereu #TogetherForBeauty!

I love you!

Pe Sinziana IARU o mai gasiti disponibila pana la sfarsitul lunii mai. (vedeti pe facebook calendarul cu ultimele locuri disponibile)

on 0