Cum sa va spun, asa, din prima propozitie...Suntem rai. Visez de cel putin 10 ani la o industrie unita si de 2 ani scriu peste tot unde pot ca vreau sa fim TOGETHER FOR BEAUTY. Together for hate ar fi mai degraba sloganul.

Vreau si eu sa vad oamenii din industria asta uniti. Cer prea mult? Degeaba exista grupuri. Ele nu sunt comunitati, functioneaza doar ca un forum cu intrebari si raspunsuri. Daca esti norocos primesti raspunsurile bune, daca nu, s-ar putea sa pleci impachetat in mocirla cu regrete ca ai postat. Oamenii te eticheteaza instant. Aproape ca iti vine sa plangi.

 Discutam cu o colega de breasla ca o pustoaica a postat o fotografie ca nu are curs, ca ar vrea sa urmeze, dar ca vrea sa stie daca are talent. Jumatate face misto de ea, cealalta jumatate ori ii da sfaturi, ori ii spune sa nu. Adevaratii traineri nu sunt acolo pe grup sa zica o vorba buna, sau apar prea tarziu, cand deja pustoaica si-a ascuns pensulele intr-un colt si s-a intors in fata blocului unde nu face nimic.

Taiem aripi si inchidem orizonturi. Ne e usor din spatele ecranului sa spunem: NU, PROST, SLAB, URAT, NICIODATA, EXCLUS. Nu mai avem bun simt si uitam ca oamenii au nevoie de sustinere. Uitam vorba aia: Iubeste-ti aproapele.

Azi sunt suparata, noroc insa ca imi trece repede si ca maine ma voi trezi la fel de naiva si voi crede ca suntem Together for beauty.

Pe curand, sau nu,

Andra

on 0