Mereu va spun prin postarile de pe facebook ca lucrez intens la diverse proiecte. Anul 2017, deja trecut de jumatatea sa,  a fost plin de proiecte pentru mine si o sa mai fie. Una dintre cele mai mari dorinte ale mele si probabil a tuturor celor care au un business este sa se extinda mai departe de granitele tarii. Vestea ca Andra Cosmetics va ajunge oficial si in Irelanda m-a facut sa topai pret de vreo 5 minute prin birou, va zic sincer. Asadar, cei de peste hotare aproape de Irlanda și din Irlanda, va invit la shooping pe www.andracosmetics.ie

Cand oamenii aprecieaza munca pe care o depui, cand aprecieaza produsele pe care le construiesti pe baza cerintelor, cand constientizeaza pasiunea ce se afla la mijloc, atunci oamenii vin cu propuneri.

Intr-o discutie informala cu mai multi clienti din Europa, am aflat de necesitatea acestor de a avea mai aproape un brand de gene care sa aiba un raport calitate-pret bun, care sa respecte specialistul, care sa fie din par natural si care sa aiba banda subtire. Fix cum sunt si genele Andra s Wink si One by One.

Bineinteles ca Irlanda este un punct de plecare si ca in functie de cum este primit brandul pe piata voi continua extinderea acolo unde este cerinta.

Chiar daca timpul a devenit din ce in ce mai putin, simt ca imi traiesc visul cu ochii. Romania iubeste Andra Cosmetics si m-am pregatit acum sa o iubeasca si o lume intreaga.

Puterea si pasiunea sa stiti ca mi-o dati si voi, cei care ma cititi, cei care cumpara, cei care au incredere in tot ceea ce fac, cei care inteleg ca un colet ajunge in 24 de ore si ca rare sunt cazurile cand intarzie si atunci e vina exclusiva a curierului, cei care inteleg ca sunt pregatita sa lucrez impreuna cu echipa 24/7 pentru a duce acest brand pe cele mai inalte culmi.

Va multumesc si tineti-mi pumni. Let s conquer the world together.

Pe curand,

A voastra,

Andra

on 0