Stii momentul acela cand iti doresti foarte mult sa nu mai raspunzi la o intrebare? Asa sunt eu in acest moment. Refuz sa mai raspund la o intrebare pe care am explicat-o de nenumarate ori si sper ca acest articol sa stea drept raspuns de acum incolo.

Sa va introduc in subiect. De cateva luni am luat decizia ca toate comenzile DE PE SITE mai mari de 150 de lei sa aiba transportul gratuit. Zis si facut.Minunata decizie, a bcuurat multi clienti si m-a bucurat si pe mine. Ceea ce am mentionat insa este ca aceasta regula este VALABILA DOAR PENTRU comenzile de pe site. Tocmai pentru a incuraja clientii mei sa intre pe site, pe shopul online si sa achizitioneze de acolo produsele.

Tendinta este ca cel putin 50% sa dea comanda pe facebook. Comod pentru client. Dificil pentru o companie care doreste sa livreze la timp, asa cum eu promit. Si repet aceasta informatie cam o data pe saptamana, pe pagina de facebook oficiala #AndraCosmetics.

O parte dintre cliente inteleg si ori s-au mutat pe site, ori continua sa comande pe facebook. Dar se opresc aici cu comentariile.

Vestea proasta este ca sunt si persoane care ma chestioneaza, aproape ca ma cearta, de ce pe facebook nu ofer aceeasi varianta.

Explicatia este simpla> Timpul este extraordinar de pretios, fiecare comanda este importanta, prin mediul organizat pe care il ofera un shop online, comenzile se proceseaza mai repede si SIGUR. Este un intreg proces de la plasarea unei comenzi, pana la livrarea in fata usii, asa ca niste mesaje pe facebook nu fac altceva decat sa ingreuneze. Astfel, am venit cu solutia sa ofer gratuit transportul (la peste 150 de lei), in speranta ca toate comenzile vor migra.

Oricat de mult imi doresc si mi place sa interactionez cu clientele mele in momentul cand imi dau comanda, e recomandat sa plasati pe site. Ca sa nu le pierd din vedere, sa nu le gresesc sau sa le inteleg diferit.

Nu vreau sa se inteleaga gresit, stau oricand, cu drag, la dispozitie pentru intrebari, discutii, sfaturi, consultanta sau alte subiecte. Pace? :)

Pe curand,

A voastra,

Andra

on 0