Cand am fost ultima data in Statele Unite ale Americii m-am intors plina de idei si de contacte de la branduri pe care le iubeam si pe care le doream in Romania, cu unele dintre ele s-a si concretizat. Un fel de vis american indeplinit pe pamant romanesc. Tot atunci am hotarat ca piata de beauty are nevoie de inca o linie de gene, una care sa raspunda tuturor cerintelor, sa ma multumeasca pe mine si top 10 make-up artisti pretentiosi. Dupa ani de zile am hotarat sa ma intorc acolo unde mi-au venit ideile, asa ca la inceputul saptamanii m-am urcat in avion, iar azi va scriu direct din Californiaaaaaa baby.

In tara tuturor posibilitatilor, acolo unde cele mai frumoase branduri au luat nastere, ma simt ca acasa. Mereu voi ramane recunoscatoare Americii ca mi-a dat cele mai bune idei de business si ca azi am ajuns sa fiu Andra Cosmetics- prietena make-up artistilor.

E dimineata in inima Californiei, tocmai ce m-am trezit, se pare ca la mine nu se simte problema schimbului de fus orar. Sunt plina de emotie pentru ca urmeaza sa am niste intalniri foarte importante cu oameni pe care ii admir si pe care i-am urmarit in online de la mii de km distanta. Iata ca acum am ocazia sa fac business cu ei. Despre ce este vorba o sa aflati bineinteles la timpul potrivit.

Maine merg sa prezint proiectul aplicatiei si mai ales al Agendei si al modului ce apare in toamna Lectii de machiaj si abia astept sa vad ce feedback primesc, sper sa fie la fel de bun cum a fost si feedbackul vostru.

De aici vreau sa ma intorc cu produse si cu multa forta de munca si sper eu cu cel putin 2 vesti minunate. Asa ca am nevoie sa imi trimiteti toata energia voastra, toate gandurile pozitive, caci vorba aia, suntem #TogetherForBeauty, nu?

In tot acest timp sa stati fara griji, am echipa acasa care se ocupa de comenzile voastre, plus ca veghez ca un inger pazitor si de la distanta. Cand voi dormiti, eu ma ocup sa verific ca toate comenzile au fost procesate.

De curiozitate ce produs ati vrea sa fie disponibil si in Romania si momentan il gasiti doar in USA?

Va salut americaneste,

Bye - bye friends,

Love, Andra

on 0