Acest articol o sa fie scurt si la obiect. M-am saturat. Inteleg sa va inspirati, sa va doriti sa faceti si voi ceva asemanator, DAR SA COPIATI FARA PIC DE REMUSCARE un produs marca Andra Cosmetics mi se pare in primul rand penibil si in al doilea rand nepermis. 

 Ca tot e scandalul zilele acestea cu creatoarea de moda din USA care a copiat o parte din portul nostru traditional, universul imi aduce in atentie poza cu aceste domnisoare care au COPIAT IN TOTALITATE designul tricourilor T-shirt by Andra Limited Edition. Asa, pur si simplu. 

 Au luat 3 dintre mesaje si le-au inghesuit grotesc pe un tricou, folosind insa fix acelasi design. Cum e posibil sa fii atat de lipsit de idei incat sa copiezi in halul acesta un produs al unui brand?

 Pentru colectia de tricouri eu am facut research pe mesaje personalizate, am platit (destul de mult) un grafician sa imi realizeze un design, am cautat timp de 30 de zile cea mai buna varianta de tricou incat sa raspunda raportului calitate-pret, am fcaut sedinta foto dedicata, am investit in promovare si dupa 1 an de zile de cand sunt pe piata, tricourile ajung azi sa fie copiate la modul nesimtit (ma scuzati pentru limbaj). 

Nu accept si nu exista niciun argument care sa ma convinga ca fetele astea nu merita sa le trimit o hartie cu o invitatie in fata instantei.

 Cer iertare tuturor cititorilor mei care nu sunt obisnuiti cu astfel de articole dar efectiv am simtit ca explodez daca nu va povestesc.

 Distribuiti, sa le facem vedete, ca se pare ca asta si-au dorit.

 

Pe curand,

A voastra,

Andra

on 0