Sa va spun drept, pe mine lipsa activitatii ma ucide. Rar o sa ma vedeti ca lenevesc pe canapea la un film sau ca stau fara sa fac nimic. Parca nu concepe creierul meu. Gresit sau nu, asta sunt. Asa ca intoteauna gasesc ceva de facut, daca nu pentru firma, atunci pentru familie sau pentru mine. Ies la plimbare sau fac orice sa simt ca sunt activa. Perioada aceasta de moleseala din domeniul makeupului, fara cliente ca in sezonul de nunti, ma face sa fiu tare nerabdatoare. Pe voi?

Eu abia astept sa inceapa forfota aceea de sambata dimineata, cand cu noaptea in cap plec spre programari, in care toate doamnele se agita pe scaunul de makeup, in care lucram contratimp alaturi de prietenii nostri hairstylisti si mai dam o data cu sprayul de fixare Skindinavia, ca sa prinda si fotograful in poza.

Mi-e dor si abia astept sezonul de nunti.

Astept sa curga cu postari cu mirese in ziua de sambata, fiecare aratand pe rand colectia de machiaje realizate in acel weekend.

Astept inclusiv sa vina soacra mare si sa imi spuna ca ea vrea machiaj neaparat cu creion verde J (da-da inclusiv asta astept).

Astept sa ma cuprinda emotiile cand vine mirele peste mireasa si ii spune cat de frumoase e.

Astept sa ma bucure fericirea si galagia domnisoarelor de onoare care se plimba in jurul miresei.

Abia astept sa vad mai apoi pozele cu mirese fericite, care si-au indeplinit visul si au fost cele mai frumoase in ziua nuntii lor, iar pentru asta macar 20% sunt si eu “vinovata”.

Toate aceste “abia astept” stiu ca le asteptati si voi si ca impreuna numaram zilele pana cand incepe iar sezonul oficial.

Ce facem pana atunci? Discutam in alt articol.

Pe curand,

Andra

on 0