Nu stiu ce parere aveti voi, dar mie personal nu-mi place deloc culoarea anului 2017, cea hotarata de Pantone. Probabil ca jumatate imi veti sari in cap si jumatate veti fi de acord cu mine (ca de obicei), dar mie chiar nu-mi place culoarea aleasa sa fie vedeta. Stiu, am putea spune ca nu ne obliga nimeni sa mergem dupa trend, insa, uneori clienta de pe scaun vrea ce e in voga si nu ne ramane decat sa fim pregatiti. Asadar, cum am putea face un machiaj folosind culoarea anului 2017? Am chemat-o la o cafea virtuala pe prietena mea Sinziana Iaru si am discutat despre asta. Iata ce ne-a raspuns.

1. Tie iti place Greenary, noua culoare a anului? 

Sunt make-up artist, imi plac toate culorile, unele mai mult altele mai putin. Greenary inseamna noi inceputuri, renasterea. Cred ca mai mult a fost aleasa semnificatia culorii, decat culoarea in sine. As spune ca nu este printre preferatele mele.

2. Cum am putea sa aducem in machiejele noastre un pic din aceasta culoare?

In machiaje se poate introduce discret nuanta, ori ca eyeliner pe linia ploapei, pt ochii caprui sau ca pigment  pus peste un smokye eyes in tonuri de verde padure sau brun.

3. Cum sa ne machiem cand suntem imbracate in culoarea anului?

Da, foarte buna intrebarea! In nici un caz cu aceeasi culoare, cum din pacate am tot vazut. Putem sa avem machiaje in tonuri neutre de brun, pruna sau un simplu eyeliner. In general vom alege nuante complementare.

4. Daca ai fi lucrat la Pantone, ce culoare ti-ar fi placut sa desemnezi pentru 2017?

Hmmm, doar una pot? Nu e corect, macar trei trebuia sa imi dai ca varianta sa raspund. :) Bine, fie, mi-ar fi placut sa fie o culoare usor purtabila atat pe partea de fashion cat si de beauty. Café cremé este culoarea pe care cred ca as fi ales-o. Stiu, sunt o clasica incurabila :) 

Voi ce parere aveti? 

Pe curand, 

a voastra, 

Andra!

 

on 0