Cred ca este al treilea articol pe care il dedic buretelului THE ORIGINAL BEAUTYBLENDER. De ce? Penteu ca merita si pentru ca m-am saturat de discutiile interminabile in care 50% dintre MUA aproba calitatile deosebite si unicitatea acestuia, 40% se contrazic considerand ca e o chestie de marketing si 10% nu le pasa.

In primul rand vreau sa punctez un lucru foarte important, orice produs din portofoliul meu este testat si super testat. Cei care ma cunosc stiu ca nu imi asociez brandul cu niciun produs pe care nu-l testez sau daca nu-l consider cel mai bun de pe piata, iar marturie imi stau chiar brandurile.

Acum cativa ani, inainte sa apara beautyblenderul fiecare folosea niste bureti clasici, dreptunghiulari, destul de rigizi, care mai mult incurcau decat sa foloseasca. Dupa ani de research, in 2002, Rea Ann a schitat primul burete cu forma speciala de OU, care sa se utilizeze mult mai usor si care prin procesul de realizare al acestuia sa reiasa un burete moale cu o textura care sa creeze efectul de pori (fara masca) si care sa nu absoarba produs. In 2003, se lanseaza oficial pe piata THE ORIGINAL BEAUTYBLENDER, burete care a revolutionat cu totul machiajul si aplicarea fundatiei.

In 2013 buretelul deja primea pentru a 5 a oara premiul de la Allure (un fel de Oscar din beauty) pentru BEST BEAUTY si tot atunci NEW YORK TIMES  scrie despre beautyblender.

Astazi, THE ORIGINAL BEAUTYBLENDER este una dintre cele mai misto ustensile de makeup, dar si cea mai copiata. Caci mereu un produs de succes va fi sufocat de clone proaste, dornice de afirmare.

Toate persoanele care au incercat beautyblender, NU S-AU MAI INTORS NICIODATA la alt burete. Pentru ca diferentele sunt majore, de la felul in care reactioneaza in apa, la cat de moale si pufos e, la cum ajuta fondul de ten sa faca priza cu pielea, nelasand efectul de masca.

Daca forma si culoarea au fost cu usurinta copiate, textura si porozitatea acestuia nu s-a putut copia. Desi pe piata poate sunt 2 (maxim) clone ce pot raspunde mediocru la cerinta, restul de buretei prezenti in industrie sunt execrabili. Sa imi fie cu iertare ca sunt atat de categorica, insa e timpul sa ne deschidem ochii si sa incercam sa primim si informatii de la oameni care au testat tot ce se afla pe piata in materie de buretei.

Nu poti sa afirmi ca un burete (copie) este cel mai bun de pe piata, daca nu i-ai incercat pe toti si DACA NU AI incercat buretele original, de unde a inceput toata aceasta copiere in masa.

Stiu ca problema generala este diferenta de pret, dar va asigur ca cel putin momentan nu exista pe piata un burete care sa aiba rezultate wow, ca acesta. Intrebati-va de ce cei mai importanti makeup artisti din LUME (nu doar din Ro) FOLOSESC ACEST BURETEL, si poate atunci o sa va gasiti singuri raspunsul.

De ce sa alegeti o copie, cand puteti performa cu originalul?

Pe curand,

a voastra,

Andra

on 0