Daca as putea sa premiez intrebarea cea mai frecventa de pe grupurile de makeup cu raspunsuri gresite, atunci aceasta ar fi> Cu ce dezinfectati pensulele? Raspunsurile variaza si de cele mai multe ori sunt eronate. Si uite asa incep discutiile. Care e treaba cu pensulele si alcoolul? Vedeti mai jos.

Poate ar fi bine sa incepem in primul rand cu definitia din dex:

izopropilic, ~ă an [At: LTR / Pl~ice / E: izo- + propilic] (ChmîsAlcool ~ Alcool obținut prin reducerea acetonei sau prin sinteza gazelor de cracare, folosit în industrie și în cosmetică.

Poate ca la prima vedere pare cea mai buna solutie pentru dezinfectarea pensulelor. Insa intrebarea mea e> voi v-ati pune alcoolul acesta pe firele de par din cap? Daca raspunsul e categoric nu, atunci acelasi raspuns ar trebui sa il aveti si pentru pensulele voastre.

Si acum intervine intrebarea, pai si cu ce dezinfectam? Exista un produs pe piata, singurul recunoscut la nivel international, realizat special pentru DEZINFECTARE si curatare, DAR CARE NU DISTRUGE FIRUL DE PAR din pensula. Nu-I spun numele, ca sa nu spuneti ca fac reclama. Cine doreste sa stie ma contacteaza in privat.

Cativa specialisti spun ca nu se risca si ca e vorba strict de marketing. Mai oameni buni, produsele acestea ies si ele pe piata cu niste certificate, avize, sunt realizate in laboratoare consacrate, credeti ca cineva s-ar juca cu un astfel de subiect?

Ma enerveaza teribil cand oamenii cred ca totul are legatura cu marketingul si doar ce e ieftin e si bun. Alcoolul izopropilic distruge pensulele, iar mai apoi tot voi, veniti pe grupuri si spuneti ca  brandul X de pensule e nasol, CA NU MERITA BANII. Pai in secunda in care ati pus alcool izopropilic pe ele, brandul nu mai garantează rezistenta lor. 

Incercati sa nu mai purtati ochi de cal. Nimeni nu doreste raul clientelor, traineri recunoscuti din Romania si din afara granitelor vorbesc de acelasi produs. Nimeni nu ar dori sa influenteze negativ pe un subiect atat de important.

Daca ati ajuns sa cititi pana aici inseamna ca va intereseaza sa vedeti si alternativa, asa ca am luat cu copy paste de pe siteul oficial al produsului, ca sa intelegeti mai bine:

“X is clinically proven to effectively remove bacteria from all makeup products in 10 seconds. In a laboratory study X was clinically proven to effectively remove Staphylococcus Aureus, Pseudomonas Aeruginosa and Escherichia Coli (E. coli). These bacterium were found on makeup from personal makeup bags and in-store tester displays.”

Sper sa intelegeti ca tot ce imi doresc este sa aveti mai multa grija de pensulele voastre si sa intelegeti ca puteti sa faceti asta si protejand clienta.

Pe curand,

A voastra, Andra

on 0