Nu stiu cum este in toata tara, dar in majoritatea zonelor, caldura a lovit brusc. Toti ne dorim sa vina vara, dar uitam ca vara vine la pachet cu caldura mare si caldura mare cu transpiratia. Cand transpiram, machiajul nostru are de suferit, noroc insa ca exista cateva trucuri si  produse care ne vin in ajutor. Iata o scurta lista:

1. Folositi crema de fata cu factor de protectie. Razele soarelui sunt foarte puternice si penetreaza si bariera fondului de ten.

2. Ca sa impiedicati incarcarea tenului, folositi un fond de ten lejer, de tip face and body.

3. Folositi produse cu un grad mare de hidratare. Din cauza temperaturilor ridicate se produce transpiratia. Aceasta pe langa ca irita pielea, creeaza si deshidratare.

4. Nu folositi prea mult blush. Caldura face sangele sa circule mai repede si la suprafata, deci oricum obrajii vor avea o tenta usor rozalie.

5. Folositi neaparat primer oil control. Stiti ca eu il ador pe cel tip spray de la #Skindinavia datorita texturii sale lejere.

6. Folositi produse waterproof.

7. Chiar daca va grabiti, folositi mereu si un creion de buze inainte de ruj, asa rujul va avea o bariera cerata care nu ii va permite sa migreze.

8. Sigilati machiajul pentru dubla siguranta.

 

Voi ce trucuri aveti?

Pe curand,

A voastra,

Andra

on 0