Cand lucrezi in industria infrumusetarii iti iei o mare responsabilitate, sa infrumusetezi. Se spune ca arta e neinteleasa si ca indiferent ca ne place sau nu, fiecare lucrare are frumusetea ei. Eu cred insa ca frumusetea se vede de la distanta, e momentul acela CAND NE PLACE TUTUROR, cand doar haterii gasesc imperfectiuni sau ceva de comentat.

Nu o sa ma extind cu acest concep al frumusetii mai departe de granita machiajului, voi ramane in sfera noastra si va voi intreba: Cand putem sa spunem ca un machiaj e frumos?

Eu am gasit o lista de 5 răspunsuri, dar ca intotdeauna abia astept sa o completati

1. Un machiaj este frumos atunci cand nu imbatraneste.

2. Un machiaj este frumos atunci cand nu trece de limita de falsitate, de exemplu: gene prea lungi (alea de papusa sperietoare), pometi prea conturati, masca pe fata, contur depasit la buze, varf de nas prea stralucitor, alb gresit sub ochi

3. Un machiaj este frumos atunci cand femeia care il poarta primeste compliment: Vai ce frumoasa esti! NU Vai ce machiaj ai. Caci atunci inseamna ca machiajul a completat perfect trasaturile, infrumusetand, nu iesind din tipare si eclipsand femeia.

4. Un machiaj este frumos atunci cand femeia se simte bine in pielea ei purtand acel machiaj.

5. Un machiaj este frumos atunci cand respecta bine proportia de: lumina, umbra, culoare.

 

Cum mai completam lista?

                            

Pe curand,

Andra

on 0