Cu siguranta nu sunt eu in masura sa dau cele mai bune sfaturi motivationale, dar pot sa va povestesc despre mine si 5 ani de Andra Cosmetics. De fapt, nici eu nu stiu exact cati ani sunt. Ca vorbim de 6 ani de cand fac asta sau ca vorbim de 4 ani de cand am inregistrat firma Andra cosmetics, ce mai conteaza, sunt niste ani. Ani care mi-au adus zambetul de il vedeti in poza, pentru ca toti mi-au spus NU, iar eu mi-am urmat visul.

Cand avem o idee, daca intrebam in stanga si in dreapta, sigur ideea aia se va evapora, pentru ca apar pesimistii si conservatorii, gata sa ne taie aripile. Eu cred ca daca aveti un vis, vis cu adevarat, care nu va lasa noaptea sa dormiti, atunci trebuie sa-l urmati, no matter what.

Visul meu a inceput timid cu o pagina de facebook denumita Andra Fashion Beauty. Nici nu stiam exact ce voi face, stiam doar unde voiam sa ajung. Voiam sa ajung in punctul acesta in care am propria mea linie de gene, tricouri, aplicatie, facecharturi si multe altele in plan. Voiam sa ajung in punctul cand in portofoliul de produse sunt distribuitor al unor branduri faine-faine si sa ajung in punctul in care la seminarii fetele imi spun Andra-Prietena Makeup Artistilor.

Drumul nu e niciodata usor, si habar nu aveti de cate ori am plans in depozit, ca sa ma descarc. Depozitul e locul meu preferat, unde ma retrag chiar si pentru cateva minute, privesc rafturile si meditez. Uneori acolo imi vin si idei. :)

E drept că unele lucruri nu erau posibile daca langa mine nu erau oameni faini, asa cum este Sinziana Iaru, care m-a sprijinit cu o tona de sfaturi si a caror idei s-au impletit frumos cu ale mele.

Cand am facut fotografia din acest articol, Cristina, fotograful de la Vanilla Roads, mi-a spus sa exprim printr-o stare cum ma face sa ma simt Andra Cosmetics. Si asta a iesit. Pentru ca atunci cand ne urmam visul, suntem puternici, fericiti, si de neoprit.

Cand toti spun NU, tu urmeaza-ti visul.

Pe curand,

A voastra,

Andra

on 0