Poate uneori e greu sa asteptam succesul, poate uneori e dificil sa muncim cat e necesar pentru a-l atinge. Cu toate astea, cu totii il dorim, nu-i asa? Mereu visam sa avem steaua noastra pe Walk of Fame sau macar sa fim super celebri in domeniul in care profesam. Nimic mai ok! TREBUIE SA VISAM. Chiar trebuie sa ne dorim toate astea, dar nici nu e recomandat sa grabim lucrurile, pentru ca atunci iese o ciorba fara gust.

In fine, va zic si de unde a plecat toata filosofia asta cu care am inceput. Mi s-a tot pus o intrebare asa ca m-am gandit sa o discut cu voi, aici, pe blog: „Cat iti ia sa evoluezi in machiaj?”.

Multe fete m-au tot intrebat in utlima perioada, mai ales la standul de la Cosmetics Beauty Hair, cat timp le ia sa devina makeup artisti. Unele fete erau la inceput de drum, altele doar aveau un gand ca ar vrea sa se apuce de makeup. Le-am incurajat pe toate cele care simteam ca vor sa faca asta din pasiune, iar nu pentru nu stiu ce recunoastere!

My beauties! Vreau sa va spun un lucru super important, pe care chiar vreau sa il tineti minte! Succesul si drumul catre el depinde doar de VOI! In functie de implicarea fiecareia vor veni si performantele, dar si rezultatele WOW! Cat iti ia sa evoluezi? Raspunsul e simplu: cat vrei tu! 

Nu ma intelegeti gresit! E normal ca exista niste etape si un flow: trebuie sa urmati un curs de baza, masterclass-uri si/ sau cursuri de perfectionare, sa practicati super mult, sa cercetati, sa participati la targuri si demonstratii in zona de beauty in general, nu numai in makeup. Timpul pana la nivelul mult dorit vi-l puneti voi insa! Cu cat vreti mai mult de la voi si sunteti cu adevarat IN IT, cu atat rezultatele vor veni mai repede.

Nu grabiti lucrurile, pentru ca atunci calitatea ar scadea. Degeaba faci 10 cursuri simultan, daca esti obosita si nu pricepi nimic, dar nici nu va lalaiti sau va opriti din a invata! ECHILIBRU! Asta e cuvantul si asta e raspunsul! Aveti o balanta echilibrata si constanta si atunci veti ajunge unde va doriti mai repede decat credeati!

Nu luati modelul de succes al nimanui. Construiti-va evolutia in ritmul vostru, iar restul va veni de la sine! Keep working si nu uitati ca ajutorul e in stanga si dreapta voastra mereu. Doar suntem #TogetherForBeauty, nu-i asa?

Pe curand,

A voastra,

Andra  

on 0