Primul semn ca nu ti-e frica de rezultat si ai incredere in mainile tale, in produse si tehnici, e atunci cand ceri modele cat mai dificile sa urce pe scaunul de makeup.

Controversata poveste a lui GOAR AVETISYAN se incheie, in curand, pe 25 noiembrie, cand cu totii asteptam cu sufletul la gura sa vedem daca chiar stie sa faca transformari sau e “ doar marketing si photoshop”. Noi organizatorii stim cel mai bine ca GOAR e wow si nu mai avem nevoie de dovezi. Videourile vorbesc de la sine, videourile facute de altii in timpul masterclass-ului vorbesc de la sine. Dar ca intotdeauna exista si Toma Necredinciosul. Un Toma Necredinciosu’ destul de vocal, intr-o industrie care ar trebui sa fie mai legata si care ar trebui sa dea credite oamenilor care chiar merita.

Povestea lui GOAR, precum si detalii de culise, le voi contura intr-un articol viitor, un aticol in care voi scrie tot ce am avut pe suflet, au auzit si am aflat timp de un an de zile de cand lucram la acest masterclass.

Pana atunci revin la intrebare> Cata incredere ai in tine, daca accepti cliente cu probleme grave ale tenului?

INCREDERE TOTALA, ar raspunde GOAR AVETISYAN, care ne-a rugat sa gasim modele cu probleme cat mai grave, cu arsuri, pete rosii, cicatrici sau acnee. Ea nu vine doar sa va arate un machiaj frumos al ochilor, ea vine sa va arate ca chiar e Regina Transformarilor.

Asa ca ne-am pus pe cautat pentru a provoca acest makeup artist senzational, care sustine un masterclass ca un show, ca un spectacol, pe care abia astept sa o intampinam cu flori multe, caci iubeste florile si cu un mare MULTUMESC. Multumesc, ca a pus pe harta turneului ei si Romania, o Romanie indoielnica si carcotasa, dar in care sau gasit oameni care sa o iubeasca si sa creada in ea.

Daca stiti pe cineva care s-ar potrivi ca model, va invit sa imi scrieti pe contact@andracosmetics.ro sau pe pagina de facebook Andra Cosmetics.

Pe curand,

A voastra,

Andra

on 0