Am ajuns la concluzia ca eu nu sunt un blog de beauty obisnuit. Blogul acesta e mai putin despre produse si mai mult despre make-up artisti sau mai bine spus, despre oameni. Da, #AndraScrie despre oameni. Asa ca mergand pe ideea asta, in ultimul timp mi-am focusat atentia pe diverse probleme si parca am adus aici un pic de energie negativa si nu-mi place. Vreau sa revenim iar la unicorni si vata de zahar, veselie si bucurie, pentru ca de hateri, copiatori si probleme cred ca suntem cu totii satui.

Randurile de astazi sunt despre incredere si despre faptul ca mi-as dori ca toti makeup artistii sa aiba mai multa incredere in ei. Si aici ma refer la oamenii aia super faini, cu talentul cat carul, care se lasa intimidati de prima clienta mai “zbuciumata”. Orice sac isi are peticul si orice profesionist isi va gasi clientul. Nu suntem compatibili cu totii, deci nu mai incercati sa multumiti pe toata lumea, pentru ca nu exista asa ceva. Indiferent cat de buni sunteti in meseria asta, cineva candva o sa va spuna ca sunteti naspa.

La cursurile de makeup si mai ales in #CARAVANASECRETELEMACHIAJULUI, Sinziana Iaru le-a vorbit fetelor si despre incredere si ma bucur sa va reamintesc si eu cat de speciali si frumosi sunteti. Sunteti artisti, indiferent cum trageti linia de tus si vreau sa aveti mai multa incredere in voi.

Cunosc makeup artisti care au 3-4 ani in spate si care tot se lasa intimidati de cliente nemultumite, care ma suna plangand ca x i-a spus nu stiu ce sau care fac un pas in spate si isi pun intrebarea daca sa se opreasca. Nu! Nu va opriti, aveti incredere IN VOI, exersati, incercati, mergeti la masterclassuri, gasiti-va stilul, iubiti-va stilul si mereu aveti incredere in voi.

Si sa stiti ca increderea nu are legatura cu putinta sau cu palmaresul. Ci cu emotiile, cu sensibilitatea fiecaruia, cu puterea de a transforma un tremur al corpului intr-o energie pozitiva. Eu am vazut makeup artisti care au emotie si le transpira palmele desi sunt la a 300 prezentare. Ca asa e omul, si nu stiu de ce, dar parca generatia asta a noastra sufera grav de lipsa de incredere.

Pe final as vrea sa ma ajutati sa imi raspund la intrebare. Cata incredere au makeup artistii in ei?  Raspundeti cu sinceritate.

Pe curand,

A voastra,

Andra!

on 0