Am discutat ieri cu o prietena despre sacrificiile de dragul pasiunii si meseriei. Am ajuns si ne-am oprit bineinteles la cea de makeup artist si am zis sa fac o trecere in revista. Poate pe unele sacrificii nici nu le constientizam, dar atata timp cat pasiunea ne tine pe linia de plutire, nu va doresc decat sa visati, sa visati si sa va atingeti scopurile. Ajutati-ma sa completez lista, caci sigur am ratat ceva :)

1. Banii de haine se transforma de cele mai multe ori in banii pentru a 20 a paleta de farduri, creion de ochi sau ruj. Ca vorba aia, niciodata nu sunt de ajuns.

2. In plin sezon cand oamenii, si chiar propria familie, se distreaza in weekend ( la padure, la mare, la plaja, la piscina, oriunde) makeup artistul lucreaza de dimineata pana seara.

3. Atunci cand ne deplasam la client machiem in cele mai groaznice pozitii, durerea de spate fiind inevitabila.

4. Uneori nu mancam nimic toata ziua, pentru ca au intarziat 3 cliente si astfel tot programul s-a dat peste cap.

5. De cele mai multe ori ajungem sa nu avem grija de noi la ocazii speciale, pentru ca de Revelion, 24 decembrie, Paste, 1 mai, etc avem programari.

6. De foarte multe ori ne certam cu barbatul de langa noi pentru ca el nu intelege nici de ce pierdem atata timp in magazinele de cosmetice, nici de stam la 12 noaptea de Black Friday cu cardul in mana, si nici de ce conteaza asa mult ca rujul sa fie Rosu Ferrari si nu Rosu Ferrari 2, pentru el fiind aceasi nuanta :)

7. E o meserie in care clientul chiar doreste sa fie stapanul nostru si atunci, la primul refuz sau moment in care dorim sa ne impunem primim review negativ si nu ne mai spala 50 de ape.

Cu toate astea, mai nou imi place sa spun ca avem cea mai frumoasa meserie din lume si pentru asta va felicit si va doresc sa va impliniti mereu dorintele. Keep learning!

Pe curand,

A voastra,

Andra

on 0