Nici nu stiu cand a zburat timpul. Ma uit in coltul de jos al laptopului si vad cum arata deja 7 august... Suntem deja in ultima luna de vara si parca, acum mai mult ca niciodata, dupa un sir lung de evenimente ne dorim si o mica vacanta, sa ne bucuram de soarele ce a mai ramas.

Chiar vorbeam zilele astea cu prietene makeup artisti si le intrebam cum e pentru ele luna august. Acum ceva timp era clar ca pentru makeup artisti este luna concediilor, pentru ca incepe postul si se incheie valul de nunti si botezuri mai ales, care aduc si cele mai multe solicitari de obicei. De cativa ani insa, am observat mici schimbari in industie si tocmai de aceea am tinut sa le intreb si pe fete cum e de fapt.

Raspunsul lor a fost acelasi: da, luna august a ramas luna de concediu pentru makeup artisti, desi nu vorbim de o vacanta care sa tina chiar jumatate de luna. Fetele mi-au spus ca, in pricipiu, se bucura de 5-6 zile libere, in care se detaseaza putin de tot ce inseamna lucru si incearca sa isi incarce bateriile cu multa energie pentru multele evenimente de dupa 15 august, din septembrie si octombrie, apoi pentru lunile de iarna cu sarbatorile lor.

Si da, schimbarile de care va spuneam mai sus au aparut intr-adevar. La ce ma refer mai exact? La destul de multe solicitari si la inceputul lunii august pentru alte evenimente: petreceri de burlacite, sesiuni foto de dupa nunta, evenimente business, zile de nastere, majorate si chiar nunti si botezuri pentru care se fac dezlegari speciale. Toate se traduc in multa treaba pentru makeup artisti. Dar nu ne plangem, asa-i?

Chiar daca lucrurile s-au mai schimbat si programul nostru pare din ce in ce mai incarcat, vreau sa va spun doar atat: nu uitati si de timp pentru voi, pentru ca e foarte important! Profitati de aceasta jumatate de luna mai libera si gasiti-va o portita de cateva zile in care sa va relaxati si sa va gasiti inspiratia. Nu uitati ca sunteti oameni care lucreaza la o forma de arta si aveti nevoie de acea inspiratie sa puteti sa veniti cu noi idei.

Abia astept povestile voastre de prin vacante, iar mai apoi sa vad cum se reflecta toata starea voastra de bine in machiajele pe care le realizati! Have fun, my beauties!   

Pe curand,

A voastra,

Andra

on 0