Raspunsul la intrebare e simplu, NU TREBUIE SA LE PIERZI. Stim cu totii cat de importanta este agenda de programari, unde sunt scrise programari si cu 10 luni inainte si fara de care tot programul nostru s-ar incurca teribil. Simpla necesitate sa iti readuni datele de la mirese ar reprezenta o munca colosala si un stres pe masura. Ce sa faci sa nu pierzi agenda de programari?

Sa folosesti ANDRA COSMETICS APP. O aplicatie speciala unde poti avea toate programarile, organizate, unde poti scrie inclusiv tipul de machiaj si poti atasa o poza la programare, unde iti pastrezi statistica si stocul la gene de exemplu. O aplicatie care iti trimite reminder daca doresti si care nu se pierde niciodata!

Si daca cumva pierzi telefonul/tableta, tu poti oricand sa accesezi agenda de pe orice alt device, doar introducand parola si username-ul. Simplu, nu?

Iata cele mai cool lucruri pe care le poti face in agenda:

1. In meniul principal aveti calendar, adauga programare, clienti fideli, lista neagra, situatie stocuri si grafic. Fiecare buton te asteapa cu surprize.

2. La adauga o programare puteti adauga client vechi (atunci cand el exista) sau client nou. Puteti baga absolut toate datele lui inclusiv adresa de mail si adresa completa pentru deplasare.

3. Puteti selecta ce tip de machiaj e sau ce categorie de clienta (mireasa, soacra, etc).

4. Puteti introduce date pecum pretul machiajului, astfel incat sa aveti mereu evidenta preturilor pe care le cereti.

5. Puteti introduce intr-un camp liber informatii suplimentare precum: culoarea ochiilor, probleme cu tenul, doleante sau orice alta informatie vreti voi.

6. Puteti sa adaugati poza cu clienta sau poza de la proba ca sa aveti evidenta machiajului dorit.

7. Daca un client se regaseste in agenda voastra de peste 4 ori el devine client fidel. Sau il puteti introduce voi manual.

8. La fel ca la lista de clienti fideli exista si o lista neagra. Clienti care v-au suparat, care nu au venit la programari sau care mai pe romaneste v-au tras teapa. Data viitoare cand veti face o programare unui client de pe lista neagra veti fi notificati ca e pe lista neagra.

9. Dupa o perioada de timp de activitate se va adauga functional si graficul care va poate ajuta sa fiti mereu la curent cu situatia voastra, cum stati cu programarile cat de des le aveti, care sunt orele cele mai cerute sau zilele cele mai full.

10. Situatia stocurilor va fi in stransa legatura cu ce cumparaturi realizati in shop si ce programari aveti. Astfel, daca in decurs de 7 zile ati programat 5 cliente cu gene nr #05, dar voi nu le aveati in stoc, programarea va anunta sa nu uitati sa le achizitionati. Situatia stocurilor poate fi oricand schimbata manual.

11. Poate fi folosita aplicatia de oriunde atata timp cat aceasta e descarcata pe dizpozitiv si sunteti login cu contul dorit.

on 0