Trebuie sa va recunosc ca inca nu am reusit sa aflu de ce in Romania se organizeaza Black Friday mai devreme. Cine da startul acestei schimbari de data? Anul trecut am inteles ca s-a schimbat data pentru pica aproape de liberele noastre natioanale, dar anul acesta nu inteleg. Deci daca am vreo cititoare care cunoaste raspunsul sa mi-l spuna si mie. Chiar sunt curioasa.

Ca sa nu zica lumea ca nu merg cu trendul, am hotarat ca anul acesta sa fac reduceri de Black Friday, in acelasi timp cu Romania, asa ca diseara, la 12 noaptea, pregatiti-va de shopping, caci incepe oficial BLACK FRIDAY.

Zilele trecute ati votat la ce produse sa fac reducere, asa ca in limita disponibilitatii, am pregatit o lista de produse care intra la oferta, toate avand preturi irezistibile.

Atata timp cat se desfasoara corespunzator, Black Friday asta e chiar misto. Imi place mult sa vad oamenii atat de pasionati de cumparaturi, cum stau si vaneaza ofertele. Nu uitati insa ca majoritatea dintre noi avem stocuri limitate si ca nu trebuie sa lasati vrabia din mana pe cioara de pe gard :)

Sper ca si anul acesta sa va bucur cu ofertele pe care le-am realizat si cu aceasta ocazie sa mai construim inca o traditie in jurul comunitatii noastre, a celor care iubesc produsele de calitate, calitatea I chiar.

Urmeaza 24 de ore de preturi irezistibile, sunteti gata?

Pe curand!

A voastra,

Andra

 

Ps. Sunt curioasa cine ghiceste lista intreaga de produse si preturile aferente, ii dau un premiu :)

on 0