In orice domeniu exista concurenta neloiala. Pe mine insa, ma intereseaza cea din industria de beauty si mai ales makeup. Aceasta nebuloasa din care parca nu mai gasesc scapare. Dar astazi nu este vorba despre mine, ci despre voi, si mai ales despre o persoana care m-a rugat sa scriu acest articol. Pe scurt, concurenta nu stie sa joace corect  si pentru a se ridica are nevoie sa ingroape.

Am sa va spun povestea makeup artistul X dintr-un oras mic, dar puternic, unde toata lumea se stie cu toata lumea, in care concurenta s-ar putea sa iti fie chiar ruda indepartata, dar care cu toate astea, este neloiala. Ce inseamna concurenta neloiala? Este concurenta care apeleaza la diverse strategii nu tocmai ok pentru a-si depasi adversarul.

In cazul nostru am asistat personal la raspandire de zvonuri neadevarate despre makeup artistul nostru din poveste. Concurenta spunea peste tot ca makeup artistul X este foarte scump si solicita pe un machiaj 800 de lei. Auzind astfel de zvonuri posibilii clienti nici macar nu se mai chinuiau sa intrebe daca e adevarat. Va dati seama cat inseamna 800 lei intr-un oras mai mic.

Daca cineva implementeaza in capul oamenilor o informatie, pe o perioada lunga de timp, aproape ca nu mai nicio sansa (poate doar sa faci o super campanie, ceea ce nu e cazul) sa le schimbi parerea.

Cazul acesta este minuscul in comparatie cu ce se practica in aceste domenii si ma intreb zilnic daca mai avem vreo sansa, daca vom fi vreodata ASA CUM VISEZ, Together for beauty.

Voi cu ce cazuri de concurenta neloiala v-ati intalnit?

on 0