Cand m-am gandit sa scriu acest articol stiam ca il voi scrie cu nod in gat. Abia am scris titlul si deja nodul a aparut. Brusc si respiratia mea e mai greoaie, palmele mi s-au umezit si cred ca si ochii la fel. Din 2015 Craciunul nu mai are aceeasi insemnatate pentru mine. Craciunul s-a transformat dintr-o sarbatoare a bucuriei, in una a tristetii, a dorului si remuscarilor. De Craciun l-am pierdut pe tata. Ce legatura are asta cu blogul meu de make-up?  Pentru ca lui i-am promis ca nu o sa ma dau niciodata batuta, ca imi voi duce la bun sfarsit planurile si voi simti viata ca un raliu de masini, exact cum lui ii placea, fiind fost pilot de raliu.

In septembrie anul acesta, priveam spre iarna ce urma si spre luna decembrie si stiam ca va fi o luna trista, ca va fi o altfel de luna fata de cum eram obisnuita sa traiesc, dar mi am dat seama ca tata nu ar fi vrut asta, ca tata ar fi vrut sa fac ceva special, sa dau mai multe semnificatii acestei luni. Asa mi-am dat seama ca pe langa familia de acasa, eu mai am familia de make-up artisti si ca poate ar trebui sa fac ceva sa petrec Craciunul cu ei, in felul nostru. Toate emotiile si dorul le-am transformat in emotii constructive si am pus la cale @Andra’s Christimas Sales Day. O zi aparent despre produse si vanzari, dar in realitate fiind o zi (chiar doua) despre prietenie, despre make-up artisti, despre pasiuni comune, despre socializare, despre imbratisari si ganduri bune.

Daca ar fi sa sintetizez in cateva cuvinte cum a fost la #AndrasChristmasSalesDay as spune ca au fost doua zile de prietenie, de oameni dragi care s-au revazut, sau oameni care abia acum au legat prietenii, make-up artisti din Brasov si din jurul Brasovolui au plecat din online ca sa se cunoasca in offline. Sa ma cunoasca pe mine si sa o vada in actiune pe #Sinziana Iaru.  Doua zile in care am primit energie pozitiva cat pentru tot anul.  In care Sinziana s-a scurs de toata energia ei, pentru ai lumina pe ceilalti.

Craciunul anul acesta a inceput mai devreme si va dura pana la finalul anului, pentru ca asa ar fi vrut tata, pentru ca lui ii placea prietenia dintre oameni, comunicarea si oamenii pasionati. Asa ca fix asta am facut, am adunat in jurul bradului cu gene peste 50 de make-up artisti, am servit turta dulce si ne-am bucurat de glitter auriu, eyeliner special, smokey reinterpretat, poze cu diplome si tombola cu premii.

Multumesc tuturor celor care mi-au oferit un Craciun intre make-up artisti si m-ati ajutat sa privesc alfel luna decembrie, promit ca o sa fie traditie.

 

 

Pe curand!

A voastra,

Andra

on 0