Nu. N-am sa scriu acest articol despre OSCAR. N-am sa pun nici macar o fotografie, caci e suficient bombardat internetul. Nici macar nu am sa scriu multe randuri. Vreau doar sa trag un semnal de alarma si sa va ajut sa va puneti niste semne de intrebare.

Cum mai arata un machiaj normal? Oare e cel de pe Red Carpet? Cine defineste normalitatea unui machiaj, unde e granita dintre normal, artistic, de nevoie sau SF?

Unde si cum punem o limita unui artist care se spune ca nu e nevoie sa il intelegem si mai ales sa il criticam?

Permiteti-mi sa comentez totusi ca anul acesta M-AM BUCURAT sa vad ca oamenii de peste granita, chiar si de peste ocean, si-au pastrat capul pe umeri. Cu toate trendurile posibile, cu Kim Kardashian la fiecare colt de strada si cu milioane de tuturiale pe youtube si ei totusi machiaza CURAT, perfect pe trasaturi, fara exagerari si inflorituri.

De ce Kate Bosworth a putut sa aiba un auriu discret la ochi si buze nude, de ce Miley Cyrus a avut doar eyeliner si buze nude, de ce Jennifer Lopez a strălucit ca întotdeauna chiar și cu un machiaj discret, de ce Charlize Theron a ales doar un ruj perfect și machiajul ochiilor aproape inexistent, de ce pana si Lady Gaga a avut doar un eyeliner albastru deschis la ochi? Voi nu va intrebati de ce?

Eu ma intreb de ce actritele extrem de cunoscute cu rochii de mii de dolari pe ele si diamante de 30 mil de euro (vezi Gaga) au putut sa mearga pe covorul rosu cu machiaje discrete, fine, NORMALE, dar noi in Romania nu mai putem?

Lamuriti-ma!

on 0