Azi m-am trezit fericita! Si vreau sa impartasesc toata energia pozitiva cu voi. Am zambetul pe buze de pe la ora noua, cand mi-a trecut prin minte un gand ratacit: mai sunt doar doua luni pana la MakeUp Forum 2018.

Mereu mi-am dorit sa fac ceva mai mult cu fiecare proiect nou in care ma implic. Mereu mi-am spus ca lumea noastra, a make-up artistilor, e in crestere, dar pentru a se dezvolta e nevoie de oameni care chiar sa contribuie. Eu mereu am incercat sa fiu un astfel de om, mereu am vrut sa pun caramida peste caramida si sa consolidez industria. Sper ca mi-a si iesit pana acum.

Imi dau seama ca inceputurile sunt mereu dificile. Am trecut prin asta si nu ma sfiesc sa recunosc ca, atunci cand pornesti de la zero, nimic nu e usor. Totusi, daca exista pasiune, dorinta de autodepasire, convingere in fortele proprii, atunci putem muta muntii. Sfatul meu e sa nu va pierdeti valorile astea, care, usor-usor, va vor purta spre implinirea visului vostru.

Eu stiu ca am reusit pentru ca am incercat. Ca prietena, asta va spun si voua. Sa participati, sa va intreceti pe voi insiva, nu neaparat pe ceilalti, fiindca asta e cea mai mare dintre competitii. Dincolo de experienta pe care o puteti adauga in CV, eu cred ca ramane mai ales o experienta pentru suflet. Sa fii prezent intr-un loc in care sunt atatia oameni cu aceeasi pasiune pentru frumusete este pur si simplu uimitor. Nu veti afla niciodata cum puteti lega o colaborare sau, si mai bine, o prietenie frumoasa. Iar cel mai bun exemplu in acest sens cred ca suntem eu si Sinziana Iaru, care gasindu-ne punctul comun in dragostea pentru makeup, azi construim lucruri atat de frumoase impreuna.

Pe scurt, despre MakeUp Forum 2018 vreau sa va spun doar atat: o super competitie a makeup artistilor ce va avea loc pe 27 si 30 septembrie la Romexpo, in cadrul Cosmetics Beauty Hair. Ce e si mai surprinzator este faptul ca e primul an cand se ofera permii in bani la cele doua categorii, plus vouchere in produse. De ce m-am hotarat eu sa ofer premii in bani? Raspunsul e simplu: vreau sa vad motivare si dorinta de mai mult. Imi doresc sa credeti cu adevarat in ideea de concurs, sa participati si sa va autodepasiti! Vreau sa aducem impact intr-adevar in industrie si sa finantam aceasta forma de arta. Cele doua teme sunt foarte interesante si aveti cu ce sa va jucati: SUPEREROI si BRIDAL LOOK. Detalii gasiti pe site si pe pagina de Facebook si abia astept sa ne vedem la Makeup forum, unde anul acesta pregatesc si un show pe scena alaturi de Sinziana Iaru.

V-as povesti atat de multe, dar promit sa revin si sa va tin la curent cu tot ce planuim, pentru ca simt intr-adevar entuziasm si o stare de bine care ma copleseste de fiecare data cand ma gandesc la perioada care o sa urmeze.

Si nu uitati sa faceti ceva in fiecare zi pentru visul vostru. Totul porneste din dorinta voastra, din motivatia voastra. Iar la finalul zilei mereu sa va intrebati „Eu ce am facut azi pentru visul meu?”, iar daca aveti raspuns, atunci veti stii ca nicio zi nu a trecut fara sa conteze!

Va imbrațisez cu drag,

A voastra

Andra

on 0