My beauties, in doar cateva zile magazinele se vor dezlantui in oferte de Black Friday. Deja nu mai e un secret pentru nimeni ca un Black Friday facut cu cap poate ajuta clientul sa economiseasca extrem de multi bani. Cum sa va pregatiti de un Black Friday fericit? 
 
Primul pas este sa intrati pe toate siteurile de unde cumparati in general produse si sa vedeti daca au anunt cand vor realiza Black Friday. Unele au vineri pe 16, altele tot weekendul, unele urmatorul weekend cu 23 si tot asa. Deci faceti o lista de magazine si datele cand opereaza preturi speciale. 
 
Al doilea pas este sa va faceti o lista de must have si alta de nice to have. Must have sa contina produsele urgente care trebuie oricum cumparate si care daca sunt la preturi mai bune nu trebuiesc ratate si produsele nice to have care ati vrea sa le cumparati doar daca mai aveti bani si sunt la preturi extraordinare. 
 
Dupa ce v-ati organizat in acest sens va puneti pe asteptare. E foarte posibil ca anumite produse sa fie atat de wanted incat sa se termine stocul la 12 noaptea, pe acelea trebuie sa le vanati imediat. 
Sa va asteptati sa mai cada servere, sa nu va mearga un site, asa ca sa va inarmati cu rabdare si intelegere. E normal sa se intample asta. Orice website oricat de pregatit ar fi tot poate sa mai dea gres cand primeste prea mult trafic si prea multe comenzi. Imaginati-va ca intr-un lift unde de obicei intra 2-3 oameni, acum vor sa intre in acelasi timp 10 oameni. Ce se intampla cu liftul? Stiti si voi.
 
De asemenea de Black Friday intarzie coletele, asa ca daca aveti neaparat nevoie de ceva sa nu va mirati de ce nu a ajuns la timp. Procesarea e dificila. Daca inainte se procesau x colete pe zi, acum fluxul e de 3 ori mai mare, dar forta de munca e aceeasi. Deci intelegere si aici, va rugam.  
 
Pentru anul acesta de BLACK FRIDAY am decis sa pun la oferta tot siteul, asa ca sa va asteptati la surprize wow, bune pentru trusa voastra de makeup. Cu discounturi intre 20% si 50%, majoritatea fiind spre 50%, aproape ca nu poti sa ramai indiferent in fata preturilor scazute la Skindinavia, la paletele de la Makeup Addiction, beautyblender, gene sau alte produse speciale. 
 
Stati pe aproape si ne vedem pe www.andracosmetics.ro
on 0