Nu mai este un secret pentru nimeni. Sezonul de nunti este sezonul in care makeup artistul castiga cei mai multi bani. Este normal, evenimentele de acest tip vin la pachet cu nevoia de makeup a doamnelor, de la mirese, nase, domnisoare de onoare, pana la simple invitate.

Cum ne pregatim in curand sa incheiem cu succes sezonul 2018, poate unele dintre voi sunt un pic ingrijorate de partea financiara. Asa ca am adunat pentru voi cateva idei de cum sa va promovati in perioada slaba in programari.

1. Promovati faptul ca si petrecerea de la companii ( cea cu ocazia finalului de an) merita un machiaj pe masura

2. Promovati ideea ca orice machiaj important merita si o proba. Adaugati la un fee mai mic, broba machiaj de Revelion. Sigur se gasesc cateva persoane dornice sa testeze cum se vor machia in cea mai importanta noapte dintre ani.

3. Discutati cu viitoarele mirese care urmeaza in 2019 si invitati-le la proba chiar acum.

4. Verificati calendarul de aniversari onomastice si promovati din timp ideea unui machiaj pentru petrecrea de Sf Andrei de exemplu.

5. Urmariti calendarul de petreceri tematice de la marile cubluri din orasul vostru si speculati aceasta informatie. Invitati fetele la un machiaj special, in tematica petrecerii.

6. Faceti o politica de pret extra sezon. Aici e un pic delicat. Trebuie sa ganditi bine.

Ia sa vedem voi ce alte idei mai aveti?

on 0