Discutam zilele trecute cu prietena si partenera mea Sinziana Iaru, despre bucuria cu care lucram in fiecare weekend miresele si clientele in general si despre cat de pasionate trebuie sa fim ca sa ne trezim la 4 noaptea  sa plecam de acasa pentru clientele noastre. E nevoie de multa pasiune.  Sinziana mi-a concluzionat  ca un makeup artist trebuie sa fie atat de pasionat incat sa poata machia propria fata fara oglinda. Cand pasiunea ajunge la acest nivel, atunci s-a atins perfectiunea.

Ati spune ca am innebunit si eu si Sinziana si ca cum sa ne machiem fara oglinda. Ei bine, se spune ca o pasiune intareste toate simturile necesare pentru exercitarea ei. Fiecare dintre noi poate sa se machieze minunat chiar, si fara sa se uite intr-o oglinda.

Cum dozati cantitatea de fard? De fond de ten? Cum stiti ca v-ati acoperit toate imperfectiunile dorite. E un al 6 lea simt. Dezvoltat din pasiune si din mult exercitiu. Trebuie sa cunoasteti perfect produsele si fizionomia umana, sa stiti exact ce cantitate e necesara.

Despre pasiunea pentru makeup, demonstratii pentru a atinge perfectiunea si iubirea pentru machia discuta si Sinziana in cadrul fiecarui curs de makeup pe care il sustine sau seminar.

Iata unde o mai intalniti pe SINZIANA IARU in acest an (lista in curs de completare) 

9iulie -20 iulie Bucuresti

5 aug-11 aug Brasov

1-12 oct Bucuresti

7-13 nov Brasov

26 nov-7 dec Bucuresti

12 dec Andra s  Christmas Sales Day

 

on 0