Acum doua zile am anuntat pe facebook ca am modificat preturile la gene. Mai exact de la 16 lei (pret de MUA) la 17 lei respectiv 19 (cele duble). Desi aparent am marit preturile la gene, de fapt lucrurile stau altfel. De ce? Pentru ca eu chiar imi doresc sa fiu “Andra – prietena make-up artistilor” si am venit cu alta idee.

Preturile se maresc cand variabilele din jurul acestuia se modifica substantial. Asa si in cazul genelor false, am ales sa modific preturile pentru ca taxele s-au marit, cerintele sunt altele, productia e diferita si in 2 ani de zile eu nu am executat nicio alta modificare de pret. Era timpul. Diferenta de 1 leu face diferenta in costurile mele de productie si taxele pe care le platesc luna de luna. Insa, pentru ca am dorit sa vin in intampinarea clientilor mei, am ales sa renunt la pretul transportului la sume ce depasesc 150 de lei. Astfel, atunci cand comanda voastra depaseste 150 de lei, pe site, in procesul de comanda, apare optiunea „livrare gratuita”. Si uite asa lucrurile se aseaza tot in favoarea cumparatorului.

Si daca tot suntem la capitolul explicatii, as vrea sa lamuresc o intrebare „De ce genele duble au alt pret?”. Pentru ca sunt duble. Pentru ca in acelasi segment de banda sau nod, intra mai multe fire de par natural decat intrau in celalalte. E ca si cum ai pune doua gene una peste alta. Si cum nu puteam sa pun un pret dublu, doar pentru ca erau duble, am ales sa adaug doar cativa lei care sa sustina din cheltuielile de productie.

Stiu ca acest articol este mai mult o informare si ca nu face parte din categoria articolelor care ma reprezinta, insa, am dorit sa va anunt si pe aceasta cale de schimbari mai ales DE FAPTUL CA ACUM AVETI TRANSPORT GRATUIT PENTRU SUME MAI MARI DE 150 DE LEI. Acestea fiind spuse, acum putem sa revenim la ale noastre si sa ne pregatim intens de anul 2017, anul Caravanei Secretele Machiajului, pe care o pregatesc cu prietena si partenera mea, Sinziana Iaru.

Pe curand,

A voastra,

Andra

on 0