Ma omoara gandul acesta. Trec direct la subiect, fara sapou sau alte reguli jurnalistice si ma intreb aici, tip aproape, dar nu va dati voi seama, DE CE CUMPARATI PRODUSE FAKE DACA STITI CA SUNT FAKE?

Nu reusesc deloc sa inteleg aceasta parte a industriei care cumpara la negru sute, mii, sute de mii de produse fake, facute din ingrediente da iti sta mintea in loc si care dauneaza GRAV sanatatii.a

Vad pe grupuri din ce in ce mai multa dorinta de cumparare, fara a exista asumarea folosirii lor. Am intrebat cateva fete si au spus: Pai daca rezista, ce mai conteaza?! BA CONTEAZA! Conteaza mai mult decat credeti. Si daca saptamana trecuta scriam despre cum sa citim o eticheta ( vezi articol aici), acum ma intreb daca dupa ce cititi eticheta, si va dati seama ca e fake, tot alegeti sa cumparati produsul respectiv.

Vorba aia, sunt enorm de multe cazuri de persoane cu alergii si reactii grave la produse care nu sunt fake, ci doar mai de proasta calitate, da pai daca ar mai fi si fake, va inchipuiti?

Cred ca asta lipseste cel mai mult din industria beauty, si spun asta cu toata sinceritatea, ASUMAREA. Ne lipsesc artisti asumati, care sa inteleaga riscurile si sa incerce sa le evite pe cat mai mult posibil.

Dar cum sa facem asta cand oameni fara meserie, vor sa injecteze acid hialuronic, doar urmarind tutoriale.... Da,da, am vazut cu ochii mei acum cateva zile pe un grup. Vorbim de inconstienta la nivel inalt si mi-e teama ca daca nu facem ceva acum, prin educatie, multa educatie, vom pierde controlul si vom transforma industria beauty in industria celor care uratesc.

Hai, spuneti voi cum e!

 

on 0