V-ati intrebat vreodata daca e bine sau rau ca suntem atat de diferiti? Ca avem o multitudine de opinii? Ca indiferent de subiect mereu ne impartim pe gasti si sustinem pe A, B, sau C? Universul ne-a facut sa fim asemanatori si totusi extrem de diferiti. La baza cu totii ne dorim acelasi lucru, implinire, fericire, siguranta, bani, dorinte indeplinite. Drumul fiecaruia pana acolo este insa presarat total diferit.

Suntem diferiti si e foarte bine ca e asa. Sa luam exemplu industria de machiaj. De ce credeti ca rezista pe piata atat de multe  branduri? Pentru ca piata e construita din tipologii diferite de consumatori si stiluri diferite de machiaje. Unii aprecieaza mai intai calitatea, altii doresc doar un pret mic, unii doresc rezistenta, altii doresc cantitate. Pentru fiecare dorinta s-a nascut un brand....si un trainer

Daca n-am fi diferiti piata nu s-ar diviza atat de usor, poate ca toti ne-am bate pe un singur om sau un singur brand. Azi insa, cand cineva posteaza pe un grup in leg cu o recomandare de scoala sau fond de ten, vom vedea minim 10 pareri diferite. Pareri enuntate de oameni care isi pot sustine recomandarea chiar cu argumente pertinente. Peste 10 oameni pe un singur topic de discutie.

Cand parerile sunt diferite, atunci intervine concurenta, iar concurenta (Cel putin aia loiala) duce la construire. Construire de industrie in cel mai frumos mod cu putinta. Atata timp cat cei care fac cartile stiu sa se joace frumos, atunci consumatorul final, adica makeup artistul, are cel mai mult de castigat.

Ce ma doare mai tare e ca uneori concurenta nu e chiar loiala, iar oamenii asa diferiti cum sunt, nu reusesc sa invete cum sa isi sustina punctul de vedere si mai ales sa IL RESPECTE pe al celuilalt.

De fapt, aici intervine si singura problema, ca suntem diferiti, dar nu stim sa ne respectam diferentele.

Voi ce spuneti?

on 0