Am mai vorbit despre aceasta tema, dar continui sa primesc mesaje de la make-up artisti la inceput de drum care vor sa le explic exact necesitatea sigilarii machiajului la final. Intr-adevar, ne gandim ca daca folosim produse foarte bune precum primer, fond de ten, pudra, shadow keeper etc, la final nu mai e nevoie sa sigilam machiajul. Considerand ca acesta va rezista datorita produselor ulterior aplicate. Insa, conditiile in care ne purtam machiajul si o transpiratie in exces ne poate cauza probleme. Asa ca avem nevoie si de un “finishing spray”, sa completeze.

Un finishing spray contine substante menite să prelungeasca viata unui machiaj, sa absoarba cantitatea in exces de pudra, sa sigileze precum fixativul care fixeaza parul. Ca sa facem o paralela, am putea spune ca si parul dupa ce este spalat, dat cu spuma de volum, ulei pe varfuri si spray de luciu, este sigilat de un strop de fixativ. Tocmai pentru ca bucla de par chiar daca a fost realizata cu un ondulator bun, are nevoie la final de atingerea fixativului. La fel si in make-up. Finishing spray-ul este format din mini particule foarte fine, care nu incarca tenul la aplicare si cu toate acestea formeaza o pelicula invizibila care protejeaza machiajul de factorii externi.

Eu am incercat numeroase produse dedicate pulverizarii finale si cand am descoperit #Skindinavia am hotarat sa le aduc in Romania sa va bucurati si voi de ele. Cantitatea e dubla fata de produsele obisnuite si raportul calitate -pret este exceptional. Iar de Black Friday este la reducere :) Comanda-l chiar aici.

Pe curand,

A voastra,

Andra

 

on 0