Am aceasta curiozitate de vreo 2 luni de cand au inceput intrebarile pe grupurile de makeup si la care va spun, cu cea mai mare sinceritate, ca nu am inca un raspuns clar. Asa ca sper ca cele care cititi chiar acum aceste randuri sa imi spuneti si mie DE CE cineva isi doreste un artist care sa ii realizeze si makeup si par si nu poate accepta 2 persoane?

Am cateva ipoteze:

1. Oare clienta are impresia ca fiind acelasi artist care face ambele servicii va fi un pret de pachet si implicit un pret mai bun?

2. Oare are impresia ca daca artistul stie sa faca si makeup si par atunci e mai bun in meseria lui?

3. Oare doreste sa introduca in casa numai o singura persoana?

4. Oare considera ca va dura mai putin?

5. Oare i e greu sa aiba incredere in mai multi specialisti si atunci prefera unul singur?

Pe langa faptul ca sunt sanse mai mici sa gasiti un makeup artist care face si alte servicii completare si sa va placa cum le executa pe toate, le taiati din start sansele makeup artistilor care s-au dedicat unei singure meserii si care numai asta fac. Eu respect ambele tabere, sa nu ma intelegeti gresit, vreau doar sa aflu care este motivul principal.

Asadar, care este explicatia logica? De ce e foarte important pentru voi sa fie o singura persoana care va ajuta cu ambele servicii? Intreb. Pentru mine. Si pentru o prietena. :)

Pe curand,

A voastra,

Andra

on 0