Se spune ca destinul si-l mai face si omul cu mana lui. Cat se poate de real. Cred ca fiecare are un destins scris undeva si niste momente cheie, maxim 3-4,  in care in functie de alegeri (a sau b) acesta isi modifica finalitatea.

Drumul meu in viata parea acum multi ani foarte sigur, profesor, conservator terminat, o viata dedicata invatamantului. Ani mai tarziu mi-am dat seama ca alta imi este menirea si ca viata mi-a rezervat altceva. Un drum in domeniul frumusetii. De acolo si pana acum stiti bine ce a urmat si v-am mai povestit si in alte articole. Ceea ce nu stiti este ca au trecut doar 4 ani de cand am hotarat sa deschid o pagina de facebook cu produse. O numisem Andra Fashion Beauty. Incepuse sa creasca in popularitate si timid sa prinda contur. Dupa 4 ani de munca continua, perserveranta si dorinta am ajuns sa primesc un premiu intr-o gala extrem de importanta in cadrul Cosmobeauty, unde, alaturi de oameni mari din domeniu, am fost desemnata Cel mai bun antreprenor de beauty. Ma simt coplesita de bucurie si onorata. Si sper ca visul meu sa se implineasca si de azi inainte, si sa cresc intr-un an cati altii in 10.

Drumul de  la o pagina de facebook la cel mai bun antreprenor de beauty a fost preserat cu multe probleme, dar si extrem de multe bucurii, asa am reusit sa lansez si prima aplicatie din Romania dedicata makeup artistilor cu agenda personalizata, linie de tricouri pentru makeup artisti, linia proprie de gene, sa fiu distribuitor la branduri extrem de importante din lumea beauty, sa construiesc proiecte speciale si alaturi de Sinziana Iaru sa fiu fondator al Asociatiei de Makeup Artisti.

Urmati-va visul si dorintele, munciti atat cat sa nu va afecteze relatia cu familia si bucurati-va mai apoi de succes.

Cu drag,

Andra-prietena makeup artistilor

on 0