Se spune ca in fiecare dintre noi sta ascunsa si o latura artistica, unii ne-o descoperim, altii murim inainte. Sa fii artist nu inseamna neaparat sa ai expozitie de arta la Louvre sau sa canti pe scena in fata a 100.000 de mii se spectatori. Sa fii artist inseamna sa ai creativitate si o imaginatie bine dezvoltata care sa contribuie cu ceva. Indiferent ca ne referim la un text inspirational, la un video bine montat, la o fotografie, la o pictura, la un perete vopsit interesant sau la un chip frumos machiat. 

Putin sunt cei care isi descopera latura artistica inca de mici. Multi sunt cei care ajung la maturitate sa machieze frumos cu talent si creativitate. Intrebarea mea este ce eram noi inainte de a fi "makeup artisti"? 

Faptul ca avem capacitatea sa ne descoperim pasiunea si talentul pentru arta e deja un bonus al mintii noastre. Ne lipseste insa de multe ori indrazneala sau ambitia necesara. Sa iesi dintr-o zona de confort e greu, dar si cand reusesti e aproape magic. Eu am fost profesoara. Da profesoara. Asa am inceput eu sa lucrez dupa ce am terminat Conservatorul. Am fost profesoara. Ma pasionau copiii si imi placea sa imi dedic timpul lor. Treptat latura mea artistica (accesata un pic si pe la Conservator) incepea sa isi faca aparitia. Mai un machiaj, mai un produs, mai o pasiune pentru gene si uite asa azi am ajuns ceea ce sunt. Greu a fost pana m-am convins ca e timpul sa ma duc la un curs de make-up. Dupa ce am facut pasul nu mai era drum de intoarcere. Am intrat direct in lumea beauty, m-am lasat fascinata de produse si am inceput sa le distribui si mai apoi chiar si sa produc, sa am scoala de make-up si chiar sa tin cursuri de automachiaj.

De fiecare data cand anunt un nou curs baza cu prietena si partenera mea, Sinziana Iaru, am in gand acelasi lucru. Oare cate contabile ar vrea sa paraseasca calculatorul si sa ia pensula in mana sau oare cate vanzatoare si-ar dori sa indrazneasca sa iasa din zona de confort?

Eu zic sa indrazniti, sa va inscrieti la cursuri (nu neaparat de make-up, poate de croitorie) si sa va bucurati de experienta si informatia primita. Sunt convinsa ca, cu un pic de ajutor, cu totii ne putem gasi vocatia. Eu am gasit-o. De la profesoara la make-up artist.

Va invitam la curs pe 1 februarie pentru a experimenta si invata tehnica machiajului impreuna cu Sinziana Iaru. Un curs intensiv pentru incepatori si avansati, la finalul caruia primiti diploma acreditata de ANC. Produsele si ustensilele sunt asigurate de catre scoala, lucrandu-se cu diferite game profesionale precum: Make up for ever, Atelier Paris, Numeric Proof, MAC, Paris Berlin, Inglot, Andra Cosmetics, Ben Nye, Urban Decay, Too Faced, Anastasia BH. Detalii la telefon 0769233268.

In speranta ca povestea mea va este de folos, va doresc un an nou creativ in care sa va descoperiti sau redescoperiti.

 

Pe curand.

A voastra,

Andra

on 0