Eu iubesc, tu iubesti, el iubeste, noi iubim, voi iubiti, ei iubesc! Nu exista om pe lumea asta care sa nu iubeasca ceva, indiferent de ceea ce iubeste. Astazi, cand toata lumea isi imparte iubire la pachet, inimioare de plus sau merg la cine romantice, eu va sugerez sa faceti ceva diferit. Sa va indragostiti de voi.

De cand timpul e atat de drastic, de cand fiecare uitam sa ne mai bucuram din cauza forfotei zilnice, simt ca multi dintre oamenii care ma inconjoara, mai ales femei, uita de ele, cu totul. Uita sa se mai iubeasca si sa se aprecieze, sa isi iubeasca meseria si pasiunea, sa lupte pentru binele ei si pentru fericirea ei.

De cate ori nu ne-am complacut in siuatie si am uitat sa ne mai iubim pe noi. Sa fii uneori un strop egoist nu face rau, caci in esenta nu e vorba de egoism, ci de puterea fiecaruia de a se vede in oglinda cum trebuie, cum sunt in realitate, cum merita.

Întalnesc saptamanal fete extrem de pasionate care ar putea face cariera din meseria lor, dar care nu se iubesc suficient. Care pun mereu pe primul plan orice altceva, dar nu pe ele.

Cum sa vrem sa fim iubiti/iubite, daca nici noi nu ne iubim asa cum meritam. Avem nevoie mereu de opinia celuilalt, de likeul lui, de comentariul lui. Vedeti explozia de postari din grupuri, in care fetele cer parerea incontinuu despre ele. Unele se subaprecieaza mult.

Asa ca in aceasta zi de iubire, cand oamenii isi declara dragostea partenerului, ce spuneti sa ne uitam in oglinda si sa incepem sa ne reindragostim de noi?

Pe curand,

A voastra,

Andra

on 0