De doi ani se intampla sa fie MAKEUP FEST chiar de ziua mea. Cum nu pot sa lipsesc la un astfel de eveniment, am inceput sa sarbatoresc de doua ori. Cu o zi inainte, serbez acasa, cu familia, iar fix de ziua mea sarbatoresc cu makeup artistii. Cool, nu?

Am tras iar linie sa vad ce mi-a oferit ultimul an si am ramas cu zambetul pe buze. Probabil ca e unul dintre cei mai buni ani din viata mea, in care lucrurile s-au asezat si in care stiu exact ce doresc de la mine, de la businessul meu si unde imi propun sa ajung. Un an cat zece, as spune.

Cu zambetul pe buze si plina de voie bune va astept si pe voi, in acest weekend, la MAKEUP, sa sarbatorim ziua mea, asa cum ne place cel mai mult, PRINTRE FARDURI J

Chiar daca mereu mi se face dor de familie, nu pot sa nu recunosc ca ma bucur ca sunt cu familia mea de makeup artisti si ca impreuna vom avea 2 zile de sarbatoare.

Pentru ca nu pot sa fac o masa mare cu voi toti, va cinstesc cum stiu eu mai bine, ADICA PRIN OFERTE de nerefuzat pe care le veti adora.

Mi-am propus ca anul acesta MAKEUP FEST sa fie wow, cel putin acolo, in standul meu, asa ca o sa o am alaturi si pe Sinziana Iaru, prietena mea cea mai buna, partenera mea si trainerul meu preferat.

Notati in agenda si nu lipsiti nicio secunda de la cea mai mare adunare a specialistilor si pasionatilor de makeup.

De ziua mea, ne vedem la Makeup Fest.

Pe curand,

A voastra,

Andra

on 0