Finalul de an ma face sa fiu mai sensibila, sa stau un pic mai mult si sa ma gandesc la ceea ce mi se intampla mie ca om si dupa ca make-up artist. Asa ca am lasat de-o parte review-urile de produse si altfe informatii de acest gen si m-am intors la oameni si povesti. La ceea ce ne face sa putem sa fim artisti, adica la suflet.

Acum 3 ani de zile o cunosteam pe Sinziana Iaru. Pe online. Cumva Universul m-a dus pe pagina de ei de facebook si mi-a placut. Mi-a placut de la felul in care machia la naturaletea cu care comunica. De la ea am invatat ca less is more si ca frumusetea se invata si sta acolo ascunsa in interiorul nostru.

Sinziana a fost prima persoana care a reprezentat genele Andra Cosmetics si probabil tot ea le va reprezenta pana se va plictisi. De atunci si pana acum amandoua am construit o autostrada virtuala Bucuresti-Brasov care ne-a usurat munca. Ea m-a facut pe mine sa vin mai des la Bucuresti, iar pe ea Brasovul a primit-o cu bratele deschise. Impreuna am construit facecharturile si zi de zi ne-a mai venit cate o idee, de care probabil va veti bucura voi anul viitor cand le vom pune in practica.

Desi sunt o persoana ambitioasa si ma imping singura de la spate, de multe ori simt ca ea e acolo in spate si ma sprijina neconditionat atunci cand am nevoie. Cand am nevoie de un sfat, de o idee sau pur si simplu de prietenie. Impreuna am organizat 6 masterclass-uri, 4 seminarii si am lansat pe piata peste 100 de noi make-up artisti, care au urmat scoala noastra. Statistica ar putea continua cu zeci de mii de gene vandute impreuna la targuri de profil, ore de stat nemancate doar pentru ca ne place sa muncim, ore petrecute la telefon cand ne mai vine o idee de fard sau pigment, peste 1000 de colete trimise catre Bucuresti la ea, sau catre Brasov la mine. Zeci de momente petrecute la miezul noptii pe siteuri din America, ca sa prindem primele produsele preferate si sa le comandam, ore intregi de pozat sau facut filmulete despre produsele mele.

Impreuna va pregatim un 2017 minunat, care incepe cu Caravana Secretele Machiajului si va continua cu lansari de produs si gene noi si multe alte surprize. Ideea e sa va obisnuiti cu noi, asa, una langa alta, caci asa ne veti vedea de acum incolo. #AndrasiSinziana

Oameni dragi, o prietenie poate scoate tot ce e mai bun din voi si va poate face intr-o zi sa va dati seama ca sunteti atat de puternici si voi habar nu aveati. Va doresc tuturor sa va gasiti acea persoana.

Pe curand!

A voastra,

Andra 

on 0