V-ati uitat la filmul Hunger Games? Ati vazut cum erau cei din Capitol machiati? Cred ca acolo ne indreptam cu pasi repezi, mai ales daca urmam trendurile ce vin cu viteza din afara. Sper din tot sufletul sa nu vad astfel de lucrari realizate prin Romania, ca ma las de meserie. Adica pot sa lupt cu orice, dar nu cu sprancenele serpuite si impletite.

 

Trendul se numeste “squiggly eyebrows” si este ORIBIL. Oricat as dori sa fiu intelegatoare cu noile idei din make-up, cu artistii neintelesi, pe bune ca asta nu pot accepta. Este oribil spre grotesc si nici nu vreau sa stiu de unde le-a venit aceasta idee. De fapt, nici nu ma intereseaza. Vreau doar sa dispara si SA NU INTRE SI PE PIATA DIN ROMANIA. Sper. Valabil si pentru "braided eyebrows". 

Nu reusesc sa inteleg de ce sa vrei sa lansezi o moda care sa transforme in clovn jumatate dintre femei? Ok, unele o fac pentru vizualizari si pentru a atrage atentia si cati mai multi urmaritori, dar cum sa vrei sa urmaresti pe cineva care promoveasca asa ceva.

Unde ne-a disparut feminitatea, iubirea pentru frumos, armonia in culori si pasiunea pe infrumusetare?

In timp ce scriam acest articol, mi-a trimis o prietena un share cu o poza cu buze facute in acelasi stil. Oh, nu. Va rog, eu, nu.

Sper sa dispara la fel de repede cum a si aparut.

Pe curand,

A voastra,

Andra

Ps. nu mai dau credite la poze, le gasiti usor cu un simplu search pe google. 

on 0