Anul trecut mi-am pus o dorinta. Inca nu s-a indeplinit. Mi-am pus dorinta sa nu mai existe rautate intre makeup artisti, in schimb vad zilnic ura peste tot. Mai ales pe grupurile de specialitate. Cine e activ pe grupuri stie exact ce spun. Sa ridice mana sus cine nu a fost macar o data certat.Nimeni? Bun. Stiam eu.

Ideea este simpla, am ajuns in stadiul in care inclusiv eu sunt mai agresiva pe grupuri, desi e ultimul lucru pe care mi-l doresc, doar pentru ca unele fete raspund transant si fara baza la comentarii. In grupurile de makeup este o lupta continua de suprematie si daca cumva cineva indrazneste sa posteze prea des, atunci e luat in vizor. Ma uit la administratori  si imi imaginez cum este sa lupte zilnic cu zeci de postari unde fetele se cearta sau se contrazic.

Voi ati vazut filmul MEAN GIRLS cu Lindsay Lohan? Nu? Atunci sa va uitati. Este exact povestea a celor de pe grupuri. Concluzia filmului este simpla, fiecare meritam o bucatica din coroana reginei balului, fiecare are partea lui de faima, fiecare e special in felul lui.

Daca am pleca de la concluzia filmului recomandat mai sus, poate ca s-ar indeplini si dorinta mea de la sfarsitul anului trecut, o comunitate unita, care sa lupte pentru acelasi scop, cresterea industriei de beauty.

In curand, va astept in asociatia pe care am fondat-o impreuna cu Sinziana Iaru si sper eu ca fiecare va fi macar 1% mai bun dupa aceste cateva randuri.

Pe curand,

A voastra,

Andra

on 0