Scriu aceste randuri printre bagaje. Si trebuie sa va spun ca am emotii. Mereu plec cu emotii, mai ales cand urmeaza sa ma intalnesc cu oamenii din online. Caci in online sunt tare puternica cand vine vorba sa fiu Andra- prietena make-up artistilor, dar live, va recunosc ca uneori imi mai transpira mainile de emotii.

Sunt emotionata, caci e minunat când  likeurile de pe facebook se transforma in salutari si imbratisari la stand, iar share-urile se transforma in poze, discutii si poate chiar mese in oras. Oamenii dragi vin sa ne cunoastem live, oameni care nu ma cunosc afla atunci cine sunt. Imi place sa stau in stand si sa iau pulsul de pe piata, sa simt vibratia pe care o transmit fetele, feedbackul de cand pun mana pe gene. Acela e momentul care imi place cel mai mult, cand fetele ce au vazut doar niste poze pe un shop online, pun mana pe genele Andra Cosmetics, si le simt. Restul e poveste.

Asadar, in acest weekend frumusetea se muta la Oradea, datorita targului expozitional Beauty Focus Oradea, aflat deja la cea de-a doua editie. N-am mai fost niciodata in acest oras si sunt tare curioasa ce vibe imi transmite.

Pentru targ am pregatit cateva surprize, o oferta la gene de nerefuzat, vin in gasca cu toate produsele pe care voi le iubiti, mai ales noile aparute in portofoliu, vă povestesc despre aplicatia Andra Cosmetics, iar pe cei mai fideli cumparatori ii asteapta o surpriza speciala.

Am auzit ca vremea e specifica unei toamne capricioase, asa ca aveti toate motivele sa va refugiati TOT weekendul, alaturi de noi, printre produse de infrumusetare, discutand de pasiuni comune. Aveti ce sa urmariti, aveti si concursui de makeup pe care sa le vizionati si bineinteles cireasa de pe tort este ca o puteti cunoaste live si pe Sinziana Iaru. Asa ca nu pierdeti posibilitatea sa furati un sfat de la ea, pe care sunt convinsa ca il va oferi cu mare drag.

Oradea, be ready, venim!

Pe curand,

A voastra,

Andra

on 0