Acum ceva timp dadeam share la o postare facuta de Sinziana Iaru IN CARE ANUNTA RETRAGEREA. Sa va mai spun ca plangeam in acel moment? Plangeam. Nici acum nu cred ca se intampla asta. Pe Sinziana am cunoscut-o mai intai ca profesionist si mai apoi ca om, asa ca simt ca pierd o bucata din mine. Bucata pe care nu sunt pregatita sa o pierd. Nici acum, nici peste un an.

Sinziana Iaru, cu peste 12 ani de cariera, este unul dintre putinii traineri care au stiut sa ofere cu adevarat informatie, sa se scurga pe ei de energie ca sa ii lumineze pe ceilalti. Iar asta am vazut inca o data in ultimele zile, in cadrul cursului de perfectionare. Un curs sustinut cu lacrimi in ochi, atat de partea cursantelor, cat si de partea Sinzianei.

Eu par puternica. Unii chiar ma considera prea serioasa, dar zilele astea am simtit ca pierd atat de multe incat ma doare. Sinziana este si va ramane mereu prietena mea, sora mea, iar impreuna vom fi Together for beauty, doar ca fara ea in industria de beauty.

Cat am stat impreuna la Brasov am rugat-o sa imi raspunda la 5 intrebari. Le puteti savura mai jos.

A: Cum ai luat decizia sa te retragi? Nu a fost greu?

S: Ganduri de retragere am mai avut, din diverse motive, dar decizia finala am luat-o cam in saptamani, cand cu greu am hotarat ca aceasta este ceea ce trebuie in acest moment. Normal ca a fost greu. A fost teribil de greu. Spun stop unui maraton de anduranta caruia nu credeam vreodata ca ii voi spune pa. Las in spate atat de multe povesti.... Dar mai las si cate o bucata din mine in fiecare artist care mi-a trecut prin sala de curs, sau fiecare femeie care a zambit in oglinda dupa ce s-a ridicat de pe scaunul meu de machiaj. Deci practic, ..... nu plec niciodata.

A: Cateva voci spun ca poate te razgandesti. Avem vreo sansa?

S: Au fost multe voci, multe pareri, multe speculatii. Decizia e ferma, hashtagul #maretrag ramane valabil. Puteti sa deschideti sampania.... : )))))))) sau sa plangeti. Dupa caz, fiecare.

A: Care este proiectul preferat din intreaga cariera?

S: Nu sunt pagini aici pe blogul tau ca sa iti povestesc despre fiecare proiect si de ce il iubesc din tot sufletul, eu iubesc tot ceea am construit pentru cariera mea si pentru industria aceasta. De la prima mea sedinta foto, pana la asociatiei si proiectele ei. De departe insa, aleg Caravana Secretele Machiajului, acel proiect nebun, extrem de solicitant fizic si psihic, dar care mi-a umplut inima de bucurie si m-a transformat intr-un om si mai puternic. Inclusiv prietenia noastra a crescut exponential cu numarul de km parcursi impreuna.

A: Stiu ca suna poate usor stupid, dar ce ai de gand sa faci cu atat de multe pensule si produse? Peste 500 de pensule, nu?

S: Nu m-am gandit inca. Mi-e cam greu sa ma despart de ele, ele sunt practic legatura mea fizica cu aceasta meserie. Imi voi pastra beauty case-ul meu must have, iar restul produselor cu care sustineam scoala poate le voi oferi in dar sau le voi vinde intr-un Shop my beauty case before i go. Inca nu ma gandesc la asta. Mai am inca o luna si jumatate sa mai presar niste bucatele din lumea Beyond Makeup.

A: De ce te retragi?

S: Dupa ultimul curs baza, din luna mai, atunci cand voi face o postare in care sa imi iau ramas bun de la industria de beauty, voi raspunde si la aceasta intrebare.......cred.

 

on 0