Traim o perioada sumbra pentru industria de beauty, in care zeci de makeup artisti, mai ales cei la inceput de drum, se bucura de fake-urile de pe siteuri cu express la final in denumire (nu as vrea sa il scriu aici si sa ii cresc cota degeaba). E pur si simplu trist.

Am vazut zilele trecute o postare in care cineva spunea bucuroasa cum a luat o paleta de farduri de la un brand cunoscut, dar care a costa doar 60 de lei. De vreo 3 ori mai mic pretul decat pe siteul oficial. Fara sa se gandeasca ca e fake. Cand zeci de fete i-au spus ca e fake, replica ei a fost ca “ii plac nuantele si nu e suparata ca e fake”.

Oameni buni, nu e vorba daca sunt nuantele frumoase sau nu. Ci e vorba despre compusii produsului. Felul in care a fost realizat, locul in care a fost realizat si reactiile pe care le poate crea.

Sa folosesti un produs fake, care nu are zeci de autorizatii si cercetari in spate, poate fi o nebunie pentru tenul vostru si al clientei. Nici nu vreau sa ma gandesc la ce alergii apar peste noapte si pe care nu le puteti controla. Vizitele la dermatolog s-ar putea sa fie de vreo 2 ori mai scumpe decat daca cumparati produsul original.

Vreau sa cred ca putem schimba vorba #MergesiAsa  si ca impreuna vom lupta sa eliminam fake-urile de pe piata. E foarte simplu, daca nu mai exista cerere, nu va mai exista nici oferta. Totul sta in puterea noastra.

Nu va mai jucati cu focul si intelegeti importanta produselor de calitate.

O sa va las aici un link cu o cautare pe google la imagini cu reactii la produse fake: https://goo.gl/LB4kJE

Sper sa va dea de gandit!

on 0