Mai sunt 4 zile pana la makeup fest si abia astept sa fiu acolo. Acolo in vibe-ul ala frumos, antrenant, care aduna sub acelasi acoperis oamenii din makeup, pasionati si profesionisti.

Anul acesta, pe langa multe surprize pe care le am pregatit, vreau sa facem si un joc. Jocul intrebarilor. Un fel de mutarea online-ului in ofline. Asa ca astept cele mai incomode si mai ciudate intrebari de la voi, atat despre brand, industrie sau despre mine ca persoana, sa mi le aduceti pe un biletel, deci vor fi anonime, si promit sa raspund, pe rand, intr-un articol dedicat.

De ce asa ceva? Pentru ca fiecare dintre voi are curiozitati despre aceasta industrie, dorinta sa aflati anumite secrete, culise si alte povesti, iar eu, in calitate de Andra prietena Makeup artistilor, m-am hotarat sa fac un strop de lumina si sa le detaliez intr-un articol, NUMAI LA CEREREA VOASTRA.

Vreau transparenta, iubire si motivatie pentru industria aceasta, si nu putem sa o avem, decat daca apelem mereu la ADEVAR.

Stiti cum a zis si Sinziana Iaru la finalul SHOW-ului SOAR? Sa lasam mastile jos si sa fim NOI, NOI simplu, puri si adevarati si mai ales TOGETHER FOR BEAUTY.

Pe curand,

A voastra,

Andra

 

on 0