Nu mai este niciun secret pentru lume faptul ca unele poze din social media, cele care nu sunt editate, sunt foarte reusite datorita luminii folosite.  Fara o lampa potrivita, cu becurile potrivite, e imposibil sa scoti o fotografie care sa arate adevarata  valoare a machiajului.

Zeci de makeup artisti extrem de talentati nu reusesc sa ajunga in atentia publicului din social media pentru ca nu au fotografia potrivita. Ii lipseste lumina.

Lumina , acest accesoriu important inclusiv pe timpul sesiuni de makeup, face uneori diferenta, FIIND CHEIA catre urmatorul client.

Ati vazut ca acum doamnele isi aleg makeup artistii dupa fotografii, nu dupa recomandari. Asa ca e nevoie sa avem o fotografie de calitate buna, cu lumina potrivita, care sa arate cat de frumos este realizat machiajul. Asa ne castigam clientii, asa ne adaugam lucrari in portofoliu.

La cererea voastra m-am htarat sa adaug in portofoliul Andra Cosmetics, lumina potrivita pentru fiecare cerinta, atat de makeup artist cat si de cosmeticiana sau dermopigmentist. Lampile GLAMCOR va asteapta pe site sa le descoperiti pe fiecare in parte si sa le iubiti, caci ele vor fi noile voastre prietene. Bine, nu toate. Una pentru fiecare.

link: https://www.andracosmetics.ro/lampa-glamcor-led-glamcor-multimedia-extreme-cu-functe-de-selfie/

Spor la shopping si la lucrari corecte cu fotografii frumoase.

on 0