Parca nu pot sa concep, dar se termina anul. 2018, unul dintre cele mai controversati ani ai mei, cu un milion de probleme si tot atatea bucurii. Echilibrat as spune. Dar nu, articolul acesta nu este despre cum a fost anul meu, ci despre cum il incheiem. Muncim sau nu de Revelion? Aceasta este intrebarea. E pusa cam tarziu stiu, deja agendele sunt pline, sau goale, dupa caz. Lista mea de prieteni makeup artisti e impartita in procent egal de 50%. Asa ca m-am gandit sa va intreb si pe voi, comunitatea mea de oameni frumosi. Sa lucram sau nu de Revelion?

Multi dintre noi habar nu avem cand trece ziua de 31, aproape ca ne prinde miezul noptii cu pensula in mana, acasa pe la vreo clienta pregatita de marea petrecere. Seara de An nou a devenit o traditie clara, in care femeile vor sa prinda anul nou mai frumoase si mai aranjate ca niciodata. Si eu visez uneori la un Revelion facut in rochie cu paiete lunga pana in pamant, cu sotul imbracat la costum, band sampanie in Alpii Elventieni, dar doar uneori visez asta. De cele mai multe ori tot ce imi doresc este sa dorm in noaptea dintre ani, sa am somnul profund, sa ma gaseasca anul nou odihnita.

Bataia se da mereu pe ultimele ore din zi, toate cliente vor sa se programeze la ora 20:00. Dar voi nu aveti clone, asa ca ce faceti? Uneori umpleti toata ziua. Alteori alegeti sa plecati din orasul vostru si sa fiti si voi oameni.

Dar ce ne facem? Ca o sa spuna clientele ca le lasam balta....fix cand au nevoie mai mare. Deci? Cum e corect?

O sa ajungem sa avem si noi cu au ospatarii, Revelionul Makeup Artistilor J

Hai ca sunt curioasa, voi vreti sau nu, sa lucrati de Revelion?

on 0